Arama sonuçları: *

1. D

sürücü güncelleme nvidia

DDU ile silip yükliyebilirsiniz nvidia sitesinde eski sürücü aratma var
  2. D

Ekran kartım tam yük çalışmıyor

espor oyunlarında normal ayarları yükseğe çekerek darboğazı biraz daha aşşağı indirebilirsin
  3. D

Mavi ekran sorunu ile karşılaşırsak ne yapmalıyız ?

sorun çıkartan rami söküceksiniz gelip forumda sorununuzu yazıp cevap bekliyeceksiniz büyük ihtimal o bakımdan söyledim :D
  4. D

Minidump analizi yapabilirmisiniz ?

@Vesemir "Master Of Minidumps"
  5. D

Mavi ekran sorunu ile karşılaşırsak ne yapmalıyız ?

2.rami çıkarıp burda çözüm ararsınız :d
  6. D

Nasıl windows kurarım

kahin olduğum için pcnizi tahmin ediyorum
  7. D

Windows 10 oem keylerle ilgili

@keremcnsz24
  8. D

Berbat internetten nasıl kurtulurum? 1.5Mbps internetmi olur?

adsl kullanıyordum bi 4 5 yıl önce o zamanlarda güzeldi hala güzel tek sıkıntı bana bu millenicomdan kalan berbat modem şuan tek kişiyim ama ev dolunca 20 ye kadar düşüyor bu hızlar modem yüzünden
  9. D

turknet kullanıyorum milleniden geçtim millenide 7 idi şuan 12 13 arası çokta önemli değil şahsen pingi o kadar takmıyorum ( 20 yi geçmedikçe) ALTYAPI: TT Fiber Optik Şehir:Sakarya
  10. D

adsl kullanmayın pişmanlıktır :D
  11. D

yeni sisteme geçicem neleri indirmem gerekli?

flasha atmana gerek yok
  12. D

tableti nasıl bozabilirim

nasıl bir sadistliktir bu fabrika ayarlarına geri döndür
  13. D

olum neden çökertecen hem bunu yazmana gerek yokki az çok beynin varsa batarya soketlerini felan kırmayı dene
  14. D

tuhaf bir istek intihar süsü vermek istiyorsanız bataryanın o girdiği yeri bataryayı çıakrtıp deforme edebilirsiniz veyahut hunharca dalarakda yapabilirsiniz ama asıl soru neden
  15. D

Ekran kartı overclock vakası

kafanıza göre ayar değiştirirseniz olacağı o
  16. D

Anakarta gömülü Windows 10 kaldırma

size yardım edebilecek bu konuda bilgili bir insan eğer online sa sorunuzu çözebilir
  17. D

8GB usb ile win 10 64 bit format atabilirmiyim?

8gb usb im var şuan yanımda değil ama 1 hafta sonra alıcam diğer evde neyse arkadaşlar 8gb usb yeter mi yoksa diğer başka yöntem olan harddiskimin bir parçasını ayırarakmı yapmalıyım harddisk ayırmayı bilmiyorum eğer onu önerecekseniz bir video atarsanız güzel olur bu arada anakart ın...
  18. D

lolde pc kapanıyor 4gb ram 2 gb ekran kartı laptop

büyük ihtimalle ısınmadan dolayı kapanıyordur ama benim sistemde ısınmadan kapanınca ısınmadan kapandığını bildiriyor eğer sizdede bildiriyorsa ya laptop u temizleyin yada üşeniyorsanız benim gibi laptop soğutucusu bakabilirsiniz
Top Bottom