Neler Yeni

Berbat internetten nasıl kurtulurum? 1.5Mbps internetmi olur?

İnfirad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kudret
Zar zor pc topladım fakat internetim vahim durumda online oyunlarda pingim anlık çıkıp düşüyor bazen hiç düşmüyor. Bir oyunu indirmem en az 1 gece sürüyor normalde 16Mbps almam gerekiyor fakat alabildiğim en fazla hız 12 Mbps o da çok nadir, şuan 1.5 Mbps alıyorum bu download hızım upload hızında daha 0,50 yi görmek nasip olmadı. Altyapı bulunmadığı için türk telekomla anlaşma yaptım anlaşma yaptıktan 2 hafta sonra vodafone fiber altyapısı geldi anlaşmanın bitmesine 11 ay var. En azından pingimi düşürecek önerileriniz varsa çok mutlu olurum.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bu değerler normal değil. Sıkıntı sende değil. Türk Telekom'u ara anlat. Çözsünler.
Bir de IP adresini sakla :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
1617964835180.png

adsl kullanmayın pişmanlıktır :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Ping değerin neden yüksek, hangi şehirde yaşıyorsun? Merak ettim :D
turknet kullanıyorum milleniden geçtim millenide 7 idi şuan 12 13 arası çokta önemli değil şahsen pingi o kadar takmıyorum ( 20 yi geçmedikçe)

ALTYAPI: TT Fiber Optik

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Komando41.

80+ Silver
UPLOAD HIZIN BENDEN FAZLA

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
turknet kullanıyorum milleniden geçtim millenide 7 idi şuan 12 13 arası çokta önemli değil şahsen pingi o kadar takmıyorum ( 20 yi geçmedikçe)

ALTYAPI: TT Fiber Optik

Türknet'te ping değerleri genelde yüksek oluyor sanırım, fiber altyapımda 12 veriyordu bana da. 70 down 7 upload veriyordu.
Turkcell'e geçtim ping 1 96-102 arası download 12 upload alıyorum. Eğer Türknet evine iyi hizmet veriyorsa güzel firma, bizim eski evde bayağı iyiydi ama burada leş gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Türknet'te ping değerleri genelde yüksek oluyor sanırım, fiber altyapımda 12 veriyordu bana da. 70 down 7 upload veriyordu.
Turkcell'e geçtim ping 1 96-102 arası download 12 upload alıyorum. Eğer Türknet evine iyi hizmet veriyorsa güzel firma, bizim eski evde bayağı iyiydi ama burada leş gibi :D
adsl kullanıyordum bi 4 5 yıl önce o zamanlarda güzeldi hala güzel tek sıkıntı bana bu millenicomdan kalan berbat modem

şuan tek kişiyim ama ev dolunca 20 ye kadar düşüyor bu hızlar modem yüzünden

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Tüketici kanunua göre istediğin anda taahüt cayma bedeli ödemeden cayma hakkın var. Bunu ben değil Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu söylüyor. :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bende türknet kullanıyorum okadar iyi ki ms fln çok iyi

İnfirad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kudret
Tüketici kanunua göre istediğin anda taahüt cayma bedeli ödemeden cayma hakkın var. Bunu ben değil Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu söylüyor. :D
Denedim fakat sonuç olumlu olmadı 😕

Top Bottom