Arama sonuçları: *

1. E

Aşırı fazla performans düşüşü var ne yapmam lazım

vatanda termal macun yenileme ya da bakım yapıyorlar mı ki ücretli veya ücretsiz
  2. E

bi vatana götürücem inşallah vardır bakım yaptıklar bir servis 1591275413 garanti bitti
  3. E

Kanka haklısın da şimdi cs de 250 300 arası fps alırken 60 sabitte fps drop bile giriyor sıkıntı olduğu belli yani
  4. E

Bi ara işlemci ve ekran kartı yük altında değilken 95 derece gördü. Asus gaming laptop , i7 7700HQ , 16GB RAM , GTX 950M , 128 gb ssd var. Vatandan almıştım ama garantı de bitti nereye götürüm soruna baktırabilirim
  5. E

Vatan bilgisayar bakım onarım yapıyor mu?

ordan aldım ama garantisi bitti diye biliyorum
  6. E

Vatan bilgisayar bakım onarım yapıyor mu?

İşlemci ve ekran kartı yük altında değilken 80-90 dereceleri görüyor bi baktırmam lazım vatanın öyle bir olayı varmı?
  7. E

Performans düşüşü

Laptoptaki 2-3 haftadır aşırı performans düşüşü var sorunun donanımsal ya da yazılımsal olduğunu nasıl anlarım?
  8. E

Performans düşüşü

1589736862 1589737020 attım her şeyi kral
  9. E

Performans düşüşü

Laptoptaki 2-3 haftadır aşırı performans düşüşü var sorunun donanımsal ya da yazılımsal olduğunu nasıl anlarım?
  10. E

Bios güncellemeli miyim?

eyvallah
  11. E

Bios güncellemeli miyim?

onun için bir şey yapamam ki umarım gitmez 1589694451 şimdi gördüm de güncelmiş zaten sorun sürümde değil yani ben düzeltemiyorum bu pc yi 1589694468 şimdi gördüm de güncelmiş zaten sorun sürümde değil yani ben düzeltemiyorum bu pc yi
  12. E

Bios güncellemeli miyim?

Ssd var 120 gb 1tb hdd var
  13. E

Bios güncellemeli miyim?

Sistemim i7 7700HQ , 16 GB ram , GTX 950M , asus gaming laptop olmasına rağmen son zamanlarda aşırı performans düşüşü yaşadım. Valorant en düşük ayarlar 50 fps , sabitlenmiyor öyle söyleyeyim size. Sıkıntı ne olabilir diye araştırırken bios sürümü aklıma geldi. Bilgisayarımdaki bios sürümü 1.0...
  14. E

i7 7700HQ ,16 GB RAM , gtx 950m asus gaming laptop 50 fps valorant son güncellemeden sonra oldu sizce ne olabilir sorun

Başlıkta yazdığm gibi olay ve şu aralar fazla ısınıyor
Top Bottom