Neler Yeni

Bios güncellemeli miyim?

ender

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet ENDER
Sistemim i7 7700HQ , 16 GB ram , GTX 950M , asus gaming laptop olmasına rağmen son zamanlarda aşırı performans düşüşü yaşadım. Valorant en düşük ayarlar 50 fps , sabitlenmiyor öyle söyleyeyim size. Sıkıntı ne olabilir diye araştırırken bios sürümü aklıma geldi. Bilgisayarımdaki bios sürümü 1.0 ama güncel bios sürümü 307 yazıyor şok oldum. Bios güncellemesinin bu duruma çare olabilir mi sizce? Son zamanlarda da fan sesi tavan yapıyor performans moduna alınca. Ve yaparsam güncellemeyi asusun kendi winflash uygulamasıyla yapacağım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Sistemim i7 7700HQ , 16 GB RAM , GTX 950M , Asus gaming laptop olmasına rağmen son zamanlarda aşırı performans düşüşü yaşadım. Valorant en düşük ayarlar 50 fps , sabitlenmiyor öyle söyleyeyim size. Sıkıntı ne olabilir diye araştırırken bios sürümü aklıma geldi. Bilgisayarımdaki bios sürümü 1.0 ama güncel bios sürümü 307 yazıyor şok oldum. Bios güncellemesinin bu duruma çare olabilir mi sizce? Son zamanlarda da fan sesi tavan yapıyor performans moduna alınca. Ve yaparsam güncellemeyi asusun kendi winflash uygulamasıyla yapacağım
BIOS güncellemesi sorununuzu çözmesede güncellikten zarar germez çoğunlukla. SSD yok ise SSD alarak PC yi şahlandırı.

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Güncelle tabi ama dikkat et elektirik giderse Anakarti servise göndermek zorunda kalırsın

ender

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet ENDER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelle tabi ama dikkat et elektirik giderse Anakarti servise göndermek zorunda kalırsın
onun için bir şey yapamam ki umarım gitmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun için bir şey yapamam ki umarım gitmez
şimdi gördüm de güncelmiş zaten sorun sürümde değil yani ben düzeltemiyorum bu pc yi
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS güncellemesi sorununuzu çözmesede güncellikten zarar germez çoğunlukla. SSD yok ise SSD alarak PC yi şahlandırı.
şimdi gördüm de güncelmiş zaten sorun sürümde değil yani ben düzeltemiyorum bu pc yi

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Harici güç kaynağı varsa bağla yokda olan bi yerden bağla oda yoksa dua et şansina artık 😀😀😀

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Biosu en güncel şekilde tutmak sizin için daha sağlıklı olacaktır.iyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Biosunuzu güncel tutun elinizden geldiği kadarıyla fayda görür zarar görmezsiniz. Ancak sizin laptopunuzda bulunan ekran kartı nvidianın mobil ile masaüstü kartlarında dağlar kadar farkın olduğu nesildeki bir ekran kartı. Güncel oyunlar konusunda ekran kartınızla ilgili sıkıntılar yaşamanız çok olasıdır.

ender

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet ENDER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosunuzu güncel tutun elinizden geldiği kadarıyla fayda görür zarar görmezsiniz. Ancak sizin laptopunuzda bulunan ekran kartı nvidianın mobil ile masaüstü kartlarında dağlar kadar farkın olduğu nesildeki bir ekran kartı. Güncel oyunlar konusunda ekran kartınızla ilgili sıkıntılar yaşamanız çok olasıdır.
eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,940
Üyeler
168,708
Son üye
Mustafalc1443
Top Bottom