Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

Bilgisayar uyku moduna geçince tamamen kapanıyor

Hocam düzelmişti ama kendiliğinden düzeldi sanırım çok hatırlamıyorum 11 ay geçmiş aradan : ) Birkaç kez tekrarladı sonra yapmamaya başladı
  2. erencavdarr

Spotify Premium İle Şarkı İndiremiyorum

Yok o aldığın pakete göre değildir çünkü aile paketi de alsan herkesin hesabı ayrı oluyor bence her hesabın 2 kotası falan vardır
  3. erencavdarr

Spotify Premium İle Şarkı İndiremiyorum

Bilgisayarda hiç indirmeyi denemedim ama netflix gibi cihaz kotası olabilir mi?
  4. erencavdarr

Bilgisayar kendini baştan başlatmıyor normalde, sekmeler falan durması gerek fakat pc tamamen kapanıyor. 1642319344 Orada bir şeyler yapmaya çalıştım ama sadece sol alttan uyku seçeneği kalktı .d
  5. erencavdarr

Uyku moduna geçirsin fakat pc kapanmasın istiyorum
  6. erencavdarr

Arkadaşlar dün akşam güncelleme gelmişti windowstan o güncellemeyi yaptım ve aynı zamanda kasanın içini açıp şöyle bi hafiften temizledim. Sabah açtım ve bilgisayar ikidir uyku moduna geçip kapanıyor kulaklık ışığı yanmaya devam ediyor.
  7. erencavdarr

Laptop Çok Kasıyor (Oyunlarda)

@Perfectshot06 Doğru ama ben de 8gb ram ile bu oyunları oynadım ramden kaynaklı bir drop-kasma yaşamadım büyük ihtimalle ram ile alakası yok
  8. erencavdarr

Laptop Çok Kasıyor (Oyunlarda)

Yanlış ekran kartını kullanıyor pc bence, ramle alakası yok
  9. erencavdarr

(ACİL) PC ye ice tea döküldü bir şey olur mu?

Bir şey olmaz ama yine de sen dikkat et kasanın yakınına bardak koyma reis aman diyim fiyatlar uçtu zaten :D
  10. erencavdarr

bilgisayarım çok yavaşladı

Virüs kaynaklı da olabilir bu mining virüsü falan çıkmış
  11. erencavdarr

Mining virüsü yedim yardım! reghost

bence işini garantiye al formatla
  12. erencavdarr

Sistemim Yeterli Ancak Oyunlar çok fazla kasıyor

Benim de tam tersi etsde 40-50fps diğer forza gibi oyunlarda 90-100fps en yüksekte
  13. erencavdarr

win 11 e yükseltmeye gerek varmı

Hayır çok takip etmiyordum ama Forza Horizon 4'te arada 100fpsleri görüyorum eskiden 80-90 arasıydı
  14. erencavdarr

Açtığım konuya bakarsanız biosa user olarak girmekte sorun yaşıyorum Konu
  15. erencavdarr

Bir iki hafta kullandım bi sorun yok tek karşılaştığım sorun valorantta hata almak oldu onu da hala çözemedim
  16. erencavdarr

Valorant fps değeri normal mi ?

Optimizasyonu çok kötü oyunun oyuna göre normal sayılır
  17. erencavdarr

Pc donanım yükseltmesi

Bana sorarsam bu sistemle daha da uğraşma apu sistem mantıklı geldi bana da. Bende 3gb ram gt210 vardı kardeşime verdim xd
  18. erencavdarr

ETS 2 oyundan atıyor

SCS'ye at bu dosyaları bana oyunu çalıştırırken OpenGL modunda aç dediler sorunum düzeldi
  19. erencavdarr

Bilgisayar tek disk olmasına rağmen iki disk gibi açılıyor

İşletim sistemini komutla sildim yinede eyw
  20. erencavdarr

Bilgisayar tek disk olmasına rağmen iki disk gibi açılıyor

Arkadaşlar bende bir HDD bir SSD vardı. SSD'ye windows 10 kurulu ve şuan hala duruyor. Diğer hard disk'in içine de kardeşime eski pcyi vermek için windows 8.1 kurdum. HDD'i çıkardık, kardeşimin bilgisayarında şuan fakat hala benim pcde giriş yaparken Windows 10 mu Windows 8.1 mi diye soruyor...
Top Bottom