Neler Yeni

win 11 e yükseltmeye gerek varmı

BurakWR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Çelebi
merhaba bir konuda kafam karıştı bilgisayarım windows 11 i destekliyor windows update kısmından direk güncellemeyi yapabiliyorum fakat pc de performans düşüklüğü hakkında bir bilgim yok sizindeneyiminiz varsa acaba bir fikir vere bilirmisiniz yükseltiyimmi yoksa birazdaha zaman bekliyimmi

Ziona

80+ Silver
Ben dün yükselttim, herhangi bir performans düşüklüğü gözlemleyemedim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
merhaba bir konuda kafam karıştı bilgisayarım windows 11 i destekliyor windows update kısmından direk güncellemeyi yapabiliyorum fakat pc de performans düşüklüğü hakkında bir bilgim yok sizindeneyiminiz varsa acaba bir fikir vere bilirmisiniz yükseltiyimmi yoksa birazdaha zaman bekliyimmi
stabil olmasını tercih edin ve bekleyin

BurakWR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Bir iki hafta kullandım bi sorun yok tek karşılaştığım sorun valorantta hata almak oldu onu da hala çözemedim

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
teşekkür ederim internette okuduğum makalelerde performas düşüklüğü yaşadığına dair çok yazılar vardı bunu merk ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani biraz daha zamanmı beklemem gerek
performans düşüklüğü haila mevcut fps droplar olsun fps düşüklükleri olsun

Ziona

80+ Silver
teşekkür ederim internette okuduğum makalelerde performas düşüklüğü yaşadığına dair çok yazılar vardı bunu merk ettim
Size önerim sıfırdan kurulum yapmanız ve Windows 11 yüklendiğinde güvenli moda geçip DDU ile gpu yazılımınızı kaldırıp en güncel gpu yazılımını kurmanız.

Bir iki hafta kullandım bi sorun yok tek karşılaştığım sorun valorantta hata almak oldu onu da hala çözemedim
Secure boot ve tpm 2.0 ayarlarını biosdan açtığınız zaman sorun kalmıyor.

Archley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Leo Uriel
Daha hizlı açılıo pc bende ama tpm ve secure boot yoksa valo fln açılmıyo geçme onlar yoksa

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Size önerim sıfırdan kurulum yapmanız ve Windows 11 yüklendiğinde güvenli moda geçip DDU ile gpu yazılımınızı kaldırıp en güncel gpu yazılımını kurmanız.

Açtığım konuya bakarsanız biosa user olarak girmekte sorun yaşıyorum
Konu

BurakWR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Çelebi

bu biosdan tpm 2.0 ı açtım ayriyetten windows health den pc durumunu konturel ettim bir sorun ile karşılaşmadım hepsi karşılıyor

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

BurakWR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Çelebi
Daha hizlı açılıo pc bende ama tpm ve secure boot yoksa valo fln açılmıyo geçme onlar yoksa
şimdi ben windows health ile sistemi test ettiğimde hiç bir sorun yok bios dan tpm 2.0 ı da açmıştım zaten ama secure boot ne onu alamadım

şimdi ben windows health ile sistemi test ettiğimde hiç bir sorun yok bios dan tpm 2.0 ı da açmıştım zaten ama secure boot ne onu alamadım

Top Bottom