Arama sonuçları: *

1. esancash

Yeni PC Aldım Fakat Görüntü Gelmiyor

itopya dahil ben bios update yapanı görmedim sanırsam az da olsa riskli olduğu için dokunulmuyor 1661471464 @albayy0
  2. esancash

evet bendede olmuştu laptop kullanırken ramlerinin tam oturup oturmadığına bak yada aldığım ram tamamen bozukta olabilir benimki bozuk gelmişti değiştirilmişti
  3. esancash

eğer geliyosa ama PC açılmıyorsa netten anakartının modelinin biosmupdate videosunu izle sen güncelle
  4. esancash

ben şeyi anlayamadım dostum bilgisayarı açtığımda monitör çalışınca del tuşuna basılı tuttuğunda bios ekranı geliyor mu gelmiyor mu?
  5. esancash

HDMI to vga?
  6. esancash

birde bios geliyo mu?
  7. esancash

anakarttan olabilir
  8. esancash

Sogutucu işlemci üstünden kalkmıyor ?

termal macun bu kadar sert tutar mı ki soğutucuyu???
  9. esancash

Sogutucu işlemci üstünden kalkmıyor ?

emin değilim kanka ama ya vidalarını tam sökememişsindir yada termal macundan kaynaklıdır
  10. esancash

Yeni PC Aldım Fakat Kasıyor

Aynen böyle yap bence benim dediğimi unut kasayı açma hiç garanti dışı falan kalır hiç gerek yok yarını bekle ara uzlaşamazsanız iade iste
  11. esancash

Dediğim gibi eğer iade süren dolmadıysa yada dolduysa bile ara onları anlat derdini yolla kutusuyla yapsınlar gerekeni 1627834633 Eğer dolmadıysa istersen iade et al paranı başka siteden al
  12. esancash

Mesela itopyadan aldıysa ara müşteri hizmetlerini anlat derdini yönlendirmeler aeni
  13. esancash

Knk sen onu bir kenara koy şimdi bir MSI afterburner indir sıcaklık değerlerine bak sonra bize yaz 1627834476 Eğer yükleyemicek kadar hızlıca kapanıyorsa eğer iade hakkın dolmadıysa aldığın yere kutusuyla gönder bir baksınlar
  14. esancash

Knk oyunda donma olmuyormuş PC si donuyormuş 1627834053 He birde istersen bi MSI afterburner indir sıcaklık değerlerine bak
  15. esancash

K KNk PC montajını kim yaptı eğer işlemcin ısınıyorsa termal macunu tam sürememiş olabilirsiniz fazlada sürmüş olabilirsiniz işlemcinin modeli ney ve nasıl bir soğutma yöntemi kullanıyorsun 1627833684 Birde...
  16. esancash

Valorant olması ne değiştirir ki sadece belki v sync var diye olabilir ama valorant için almamıştır 3060 lı PC yi
  17. esancash

Benim tahmininde böyle monitörünün özelliklerini öğrenebilir miyim
Top Bottom