Neler Yeni

Yeni PC Aldım Fakat Kasıyor

HAKAN1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hakan sızmaz
sistemin büyük ihtimalle kasmıyor.yüksek fps aldığın için monitörde yırtılma görüyorsun sana kasma gibi geliyor.v-sync açarsan düzelir oyun ayarlarından.
144 hz mönitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant olması ne değiştirir ki sadece belki v sync var diye olabilir ama valorant için almamıştır 3060 lı
Valorant olması ne değiştirir ki sadece belki v sync var diye olabilir ama valorant için almamıştır 3060 lı PC yi
güncel oyunları oynamak için aldım birde steam pugb

Monitörün hz'si nedir? Eğer 60-75hz bir monitör kullanıyorsanız, aldığınız FPS çok yüksek olduğu için ekran yırtılır ve size kasıyormuş gibi gelir. Oyun içerisinden V-SYNC açmayı deneyin isterseniz.
144 hz mönitör dediğinizde yaptım ama olmadı format attım düzeldi

Ama nedense yaklaşık 40 dakka steam pugb oynadım PC kendini kapattı biraz soğumasını bekledim sonra açıldı ama gene bi müttet sonra kapanıyor işlemcim çok ısınıyor 90 dereceyi görüyor bazen üstü kasayı dıştan elliyorum ateş gibi oluyor sizce işlemciden dolayımı oluyor

Benim tahmininde böyle monitörünün özelliklerini öğrenebilir miyim
oynadığın oyun valorant mı?
yok steam pugb çoğunlukla

Son düzenleme:

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
K
144 hz mönitör

144 hz mönitör dediğinizde yaptım ama olmadı format attım düzeldi

Ama nedense yaklaşık 40 dakka steam pugb oynadım PC kendini kapattı biraz soğumasını bekledim sonra açıldı ama gene bi müttet sonra kapanıyor işlemcim çok ısınıyor 90 dereceyi görüyor bazen üstü kasayı dıştan elliyorum ateş gibi oluyor sizce işlemciden dolayımı oluyor
KNk PC montajını kim yaptı eğer işlemcin ısınıyorsa termal macunu tam sürememiş olabilirsiniz fazlada sürmüş olabilirsiniz işlemcinin modeli ney ve nasıl bir soğutma yöntemi kullanıyorsun

Birde
Burdaki gibi Hz ni yükselttin mi

Eğer yükseltiysen sorun yok ama dediğin gibi işlemcin ısınıyorsa kendini kapatıyor sa bir kasanın içini aç işlemcin fanı nasıl montajlanmış bir bak eğer PC yeniyse termal macun yenileme bence ama değilse bir termal macun alda yeniden macun sür derim ama kıvamında sür

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Hangi oyunda mouse çevirmede donma oluyor?
Knk oyunda donma olmuyormuş PC si donuyormuş

K

KNk PC montajını kim yaptı eğer işlemcin ısınıyorsa termal macunu tam sürememiş olabilirsiniz fazlada sürmüş olabilirsiniz işlemcinin modeli ney ve nasıl bir soğutma yöntemi kullanıyorsun

Birde
Burdaki gibi Hz ni yükselttin mi

Eğer yükseltiysen sorun yok ama dediğin gibi işlemcin ısınıyorsa kendini kapatıyor sa bir kasanın içini aç işlemcin fanı nasıl montajlanmış bir bak eğer PC yeniyse termal macun yenileme bence ama değilse bir termal macun alda yeniden macun sür derim ama kıvamında sür
He birde istersen bi MSI afterburner indir sıcaklık değerlerine bak

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Oyunda FPS yüksek ama domna oluyor demiş, ben oyunda yaşanan bir donma olarak anladım.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Steam pugb be resident evil 8 düz ilerlerken kasma yok
Knk sen onu bir kenara koy şimdi bir MSI afterburner indir sıcaklık değerlerine bak sonra bize yaz

Knk sen onu bir kenara koy şimdi bir MSI afterburner indir sıcaklık değerlerine bak sonra bize yaz
Eğer yükleyemicek kadar hızlıca kapanıyorsa eğer iade hakkın dolmadıysa aldığın yere kutusuyla gönder bir baksınlar

HAKAN1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hakan sızmaz

Knk gamegaraj onlar yaptı montajı msı afrerburner onunla ışı değerini ölçerken PC nin bi kanadı eksik ekran kartım 75 derceyı geçmiyor ama işlemci 90 tavan yapıyor birde Stok fan kullanıyorum aldığıma pişman oldum resmen

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan

Eğer yükleyemicek kadar hızlıca kapanıyorsa eğer iade hakkın dolmadıysa aldığın yere kutusuyla gönder bir baksınlar
Mesela itopyadan aldıysa ara müşteri hizmetlerini anlat derdini yönlendirmeler aeni

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Steam pugb be resident evil 8 düz ilerlerken kasma yok
Biraz enteresan gelecek ama, driver güncellediysen, bir süre oyunlarda donma yaşadığın yerlerde donma yaşadığın hareketleri yapmaya devam et. İlk açılmalarda görüntü renderlama bir süre donmalarla beraber olabilir. Bende bir süre sonra geçmişti. (PC'yi ilk aldığımda ben de bu sorunlarla karşılaşmıştım.)

Geçmezse de Display Driver Uninstaller ile driverı kaldırıp sıfırdan yüklemeyi deneyin.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Knk gamegaraj onlar yaptı montajı msı afrerburner onunla ışı değerini ölçerken PC nin bi kanadı eksik ekran kartım 75 derceyı geçmiyor ama işlemci 90 tavan yapıyor birde Stok fan kullanıyorum aldığıma pişman oldum resmen
Dediğim gibi eğer iade süren dolmadıysa yada dolduysa bile ara onları anlat derdini yolla kutusuyla yapsınlar gerekeni

Dediğim gibi eğer iade süren dolmadıysa yada dolduysa bile ara onları anlat derdini yolla kutusuyla yapsınlar gerekeni
Eğer dolmadıysa istersen iade et al paranı başka siteden al

HAKAN1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hakan sızmaz

Eğer dolmadıysa istersen iade et al paranı başka siteden al
İade hakkım var aradım mesai dışındalarmış yarın arayıp derdımı anlatıcam olmadı iade isticem

Top Bottom