Arama sonuçları: *

1. fastestmanalive

PC Tamir ve sonrasındaki satış fiyatı

var mı bir fikri olan?
  2. fastestmanalive

psu 300 watt sanırım ve ram de 8 gb, başka bir şey yok, depoda şu an kasa
  3. fastestmanalive

Bende bir kasa var, sadece depolama birimi eksik. Ona 240 gb ssd alayım ve windows kurup satayım diyorum. İşlemci olarak i3 4. nesil var ve ekran kartı da ati radeon 2 gb hd 6770 olması lazım o tarz bir şey. Kasa kozmetik olarak iyi, diğer parçalarda sorun yok. Sizce kaça satabilirim? Fahiş bir...
  4. fastestmanalive

Fotoğraftakiler virüs mü?

Emin miyiz virüs olduğunda çünkü yazıları okuduğumda reg key value falan diyor yani benim yaptığım regedit işlemlerine benziyor. 1681633201 Başka fikri olan var mı
  5. fastestmanalive

karantinaya almadan nasıl yok edebilrm
  6. fastestmanalive

MSİ Afterburner değerler 0 Sorunu?

Mesela D ve C diski var, windows C'ye kuruluysa C'de bir yere kurun. Ben öyle çözdüm.
  7. fastestmanalive

Hangi soruma evet reis başlığa mı yoksa benim yaptığım değişiklikler mi :ROFLMAO:
  8. fastestmanalive

MSİ Afterburner değerler 0 Sorunu?

Ben bu sorunu afterburner'ı windows'un kurulu olduğu diske kurarak çözmüştüm
  9. fastestmanalive

İyi forumlar ben antivirüsü kapattım windows reklamını falan kapattım yani regeditle oynadım bir de virüs taraması yapayım dedim fotoğraftakiler çıktı. Bu fotodakiler virüs mü yoksa benim yaptığım değişiklikler mi?
  10. fastestmanalive

165 Hz monitör 100 hz gözüküyor

Hocam monitör ayarlarından dp 1.1 ise 1.2, 1.2 ise 1.1 yapıp tekrar dener misiniz?
  11. fastestmanalive

Sanal Bellek kaç olmalı?

Bir oyunda aldığım hatadan dolayı Sanal Bellek'in miktarını arttırmam gerek. Fakat kaç yapmalıyım? Videoda görerek yaptığım bu değerler iyi mi?
  12. fastestmanalive

CPU çalışma zamanı çok fazla

Teşekkürler hocam sağ olun.
  13. fastestmanalive

Dördüncü güne merdiven dayamış :D. Ne acaba bu, bilen birisi yazarsa aydınlanırız.
  14. fastestmanalive

Bilgisayarı sabah 7 gibi açtım fakat 20 saattir açık gözüküyor, nedenini veya çözümünü bilen var mı?
  15. fastestmanalive

Nvidia ayarlarımı performans yapmama gerek varmı

Ben bu tarz ayarların oyunların stabil çalışmasını kötü etkilediğini düşünüyorum. FPS droplarına ve düşüşlere sebep olmakla beraber çökmeye de neden olabiliyor. Şu şekilde kalabilir;
  16. fastestmanalive

Sıfır hazır sistemde kapanma sorunu

beklemedeyiz
  17. fastestmanalive

Sıfır hazır sistemde kapanma sorunu

Hocam iyi günler, o ramler bende ekran kartının çökmesine neden oluyordu ve sonra memtest86 ile saatlerce test yaptıktan sonra ramler sorunsuz gözükmesine rağmen ramlerden biri çipset arızalı çıktı. o ramler sorunlu biraz 1673088825 tavsiyem ramlerden birini çıkarın, kullanın ve kapanması...
Top Bottom