Neler Yeni

Sıfır hazır sistemde kapanma sorunu

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Herkese merhaba bi internet sitesi üzerinden hazır sistem satın aldım özellikleri şöyle;

B35A07E8-01A2-4BCE-868B-D576764FB8F6.jpeg

Sistem ekran kartı hariç montajlı geldi ekran kartınıda montajladım ve çalıştırdım güncellemeleri driverleri kurdum ardından bilgisayar kendini resetlemeye başladı, bi kere resetledi açıldı güncellemeden kaynaklı diye düşündüm fakat bi zaman sonra peş peşe kendini kapatıp açıyor en son windowsun kurtarma ekranına falan atıyor sizce hangi parçada sıkıntı olabilir?

Güncelleme; ramın birisi yerine tam oturmamış biraz bastırdım çıt etti ondan kaynaklı olabilir mi?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Herkese merhaba bi internet sitesi üzerinden hazır sistem satın aldım özellikleri şöyle;

Alıntıyı görüntüle

Sistem ekran kartı hariç montajlı geldi ekran kartınıda montajladım ve çalıştırdım güncellemeleri driverleri kurdum ardından bilgisayar kendini resetlemeye başladı, bi kere resetledi açıldı güncellemeden kaynaklı diye düşündüm fakat bi zaman sonra peş peşe kendini kapatıp açıyor en son windowsun kurtarma ekranına falan atıyor sizce hangi parçada sıkıntı olabilir?

Güncelleme; ramın birisi yerine tam oturmamış biraz bastırdım çıt etti ondan kaynaklı olabilir mi?
Olabilir hocam bir daha deneyin

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk

Alıntıyı görüntüle

yüksek ihtimal ondandır ram sorunu resetleme yapar

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kendini resetleyip duruyordu ramı taktıktan sonra denemedim bi forumdan destek almak istedim

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Tamamdır deneyip hemen dönüş yapıcam birde furmark testi yapmak istiyorum furmarkı indirdim ama hangi ayarlarda testi başlatayım bilgim yok, bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Güncelleme;

Arkadaşlar iyi günler dün akşam düzelmişti hiç yapmadı bende oyunları falan indirdim kurdum gece 3 e kadar oyun oynadım en son rainbow six siegeyi indirip kurdum oynadım ardından alt tab atınca falan tekrar kapanıp açılmaya başladı sizce neden yapar tahmini olan yokmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

GÜNCELLEME: Sadece oyunlarda vs değil mesela bu yazıyı bilgisayardan yazıyodum bunu yazarkende kapandı

EDİT 1: Görev yöneticisinden kontrol ettim ramın mhz 2100 diyordu biostan onu 3200 e çeksem düzelir mi sizcE?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
ramlerin yerini değiştirip denermisin

NightWish2434

80+ Silver
ondandır. yine aynısı olursa ramlerin yerini değiştir. ( 2-4 takılı ise yine 2-4 e)

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
2 adet 8gblık ram var bunların yerini değiştirip deneyim demi?

Birde sürekli yapmıyo bazen yapıyor bazen yapmıyor sinir oldum valla

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Ramların yerini değiştirdim bi kere yaptı sonra tekrar yapmadı ama gene yapıcak gibi duruyor psunun gücü yetmiyor olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics
Hocam iyi günler, o ramler bende ekran kartının çökmesine neden oluyordu ve sonra memtest86 ile saatlerce test yaptıktan sonra ramler sorunsuz gözükmesine rağmen ramlerden biri çipset arızalı çıktı. o ramler sorunlu biraz

tavsiyem ramlerden birini çıkarın, kullanın ve kapanması durumunda onu çıkarıp diğerini takın ve böyle deneyin

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Tamamdır dediğiniz deneyim birde teşekkür ederim

Top Bottom