Neler Yeni

Sıfır hazır sistemde kapanma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Comics

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Güncelleme tek tek iki ramıda denedim birini söktüm sadece tek ramla sistemi açtım gene reset attı, ardından takılı olan ramı söküp diğerini taktım gene reset attı başka ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Komple demonte edip tekrar montaj yap, temiz kurulum yap dene. Bu sorunun spesifik bir cevabı yok, herhangi bir parça ya da bir kaç parça sebep olabilir.

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Peki sistemi itopyadan satın aldım itopya ankara şubesine kasayı götürüp bıraksam garanti mevzusu nasıl oluyor ortalama 15-20iş gününde tüm parçalar garantiye gider gelir mi sizce

Bilgisayar üzerinden homeofis çalışıyorum sorun tek ramda veya ne bileyim psuda olduğunu bilsem garanti falan bekleyemem direkt hangisi arızalıysa değiştiririm ama arızalı olan ne bilmiyorum

İtopyanın teknik servis ve garanti işlemleri hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi kasayı komple oraya bıraksam ortalama kaç günde hallolur?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Peki sistemi itopyadan satın aldım itopya ankara şubesine kasayı götürüp bıraksam garanti mevzusu nasıl oluyor ortalama 15-20iş gününde tüm parçalar garantiye gider gelir mi sizce

Bilgisayar üzerinden homeofis çalışıyorum sorun tek ramda veya ne bileyim psuda olduğunu bilsem garanti falan bekleyemem direkt hangisi arızalıysa değiştiririm ama arızalı olan ne bilmiyorum

İtopyanın teknik servis ve garanti işlemleri hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi kasayı komple oraya bıraksam ortalama kaç günde hallolur?
Hangi parçanın bozuk olduğunu burdan kimse bilemez hocam belki ram belki anakart belki de psu, belki de sistemde kısa devre var yani kimse uzaktan bişey diyemez size. Garantiye yollamak en mantıklı hareket olur

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Tamam eşekkür ederim peki itopyanin garanti sürecini yaşamış birisi yardımcı olabilir mi bu pazartesi söğütözü ankara şubelerine bıraksam ne zaman teslim alırım tekrar cihazı? ortalama tahmini gün soruyorum

Speleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Bahadır Dinç
Güncelleme

Arkadaşlar itopya söğütözü şubesine bıraktım sistemi bakalım ne olcak haberdar ederim burayı, sizce tahmini ne zaman teknik servise gider gelir sistem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,999
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom