Arama sonuçları: *

1. F

Oyun oynarken No Signal Hatası

Öncelikle herkese selamlar. Az önce oyun oynarken aniden ekran gidip no signal detected hatası aldım bundan önce 1 kere oldu takmadım 2 kere oldu takmadım ama 4-5 kere yapınca şüphelendim bir şeylerden. Az önce darkest dungeon oynarken oyuna gireli 2dk oldu olmadı ekran kapandı kasa çalışmaya...
  2. F

Yeşil Ekran ve mavi noktalar (ÇÖZÜLDÜ)

üzerinden baya zaman geçti kusura bakmayın ama hala çözülmedi bu kez de böyle bir sorun baş gösterdi tam belli olmuyor ama ekranın her yeri mavi noktalarla dolu sürekli görünüp görünüp kayboluyorlar sinirmi bozmaya başladı bu durum.
  3. F

daha önce de oluyordu bu 3-4 ay önce sanırım düzelmişti 1-2 hafta önce tekrar başladı bütün driverleri deneyeceğim olmazsa dediğim gibi garantiye yollarım. Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim.
  4. F

dediğinizi yaptım eski sürümü kurdum hala aynı kurduğum sürüm 20.8.3 1608859173 sanırım biraz bekleyip düzelmezse garantiye yollayacağım cevaplarınız için ikinize de ayrı teşekkür ederim.
  5. F

driverı kaldırdım denedim sorunum çözüldü dediğin gibi bir önceki driveri yükledim önerileni yükledikten sonra tekrar baktım sorunum devam etti.
  6. F

tabii ki deniyorum hemen
  7. F

videoyu tam ekran yapıyorum anlık çıkıyor sonra kayboluyor
  8. F

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda herhangi bir videoyu tam ekran yapsam monitörümün bazı kısımları yeşil oluyor ve ekran siyahken mavi mavi noktalar çıkıyor sebebi nedir ekran kartımla ilgili bir sorun mu yoksa monitörümle ilgili bir sorun mu nasıl anlayabilirim? Ekran kartım: asus expedition...
  9. F

Sistemimde Darboğaz olabilir mi ?

Teşekkür ederim 1602332978 Vaktin varsa bir şey daha soracağım aynı ram ama rengi farklı bir şey fark eder mi ...
  10. F

world tier 1 e geçtim eklerim 1602332386 Cevap için teşekkür ederim ram almayı düşünüyordum zaten :)
  11. F

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 1 haftadır ben de ram almayı düşünüyorum gittim çalıştım yarın ramimi sipariş ediyorum :) 1602332268 Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 1 haftadır ben de ram almayı düşünüyorum gittim çalıştım yarın ramimi sipariş ediyorum :)
  12. F

The division 2 oynarken fps 60 lardan bir anda 1-2 3 fps gibi komik değerlere düşüyor düşmese bile 35-40 civarı olsa bile oyun takılıyor kasıyor merak ediyorum acaba sistemde darboğaz mı var ? Sistemim şu şekilde: İşlemci:R3 1300x Ekran Kartı: Asus expedition rx570 4gb Ram: Corsair Vengeance 8gb...
Top Bottom