Neler Yeni

Yeşil Ekran ve mavi noktalar (ÇÖZÜLDÜ)

felix2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Solak
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda herhangi bir videoyu tam ekran yapsam monitörümün bazı kısımları yeşil oluyor ve ekran siyahken mavi mavi noktalar çıkıyor sebebi nedir ekran kartımla ilgili bir sorun mu yoksa monitörümle ilgili bir sorun mu nasıl anlayabilirim? Ekran kartım: asus expedition rx570 4gb Monitörüm: Benq XL2411
SORUNU ÇÖZDÜM GOOGLE CHROME İLE ALAKALI BİR SORUNMUŞ

Ekler

• Untitled1.png
    Untitled1.png
    1.9 MB · Hit: 41
Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
SS aldığında çıkıyorsa ekran kartından demektir

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp sonra daha önceki ekran kartı sürücülerinden birini kurar mısınız?

felix2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp sonra daha önceki ekran kartı sürücülerinden birini kurar mısınız?

driverı kaldırdım denedim sorunum çözüldü dediğin gibi bir önceki driveri yükledim önerileni yükledikten sonra tekrar baktım sorunum devam etti.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
driverı kaldırdım denedim sorunum çözüldü dediğin gibi bir önceki driveri yükledim önerileni yükledikten sonra tekrar baktım sorunum devam etti.
Hangi sürüm yüklüyorsunuz 20.8.3-2.9.1 kullanın önerilen güncellemeye gerek yok

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Önerileni değil, daha eski bir sürücüyü yükleyin ve kullanmaya devam edin.
Güncel sürümde yaşıyorsanız bu hatayı eski sürümle kullanın 1 2 ay, sonra AMD çözer diye umuyorum.

felix2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Solak

dediğinizi yaptım eski sürümü kurdum hala aynı kurduğum sürüm 20.8.3
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım biraz bekleyip düzelmezse garantiye yollayacağım cevaplarınız için ikinize de ayrı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dediğinizi yaptım eski sürümü kurdum hala aynı kurduğum sürüm 20.8.3
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım biraz bekleyip düzelmezse garantiye yollayacağım cevaplarınız için ikinize de ayrı teşekkür ederim.
Deneme yanılma yöntemiyle daha önceki sürücüleri de deneyin illaki birinde sorununuz çözülecektir.

felix2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Solak
Deneme yanılma yöntemiyle daha önceki sürücüleri de deneyin illaki birinde sorununuz çözülecektir.
daha önce de oluyordu bu 3-4 ay önce sanırım düzelmişti 1-2 hafta önce tekrar başladı bütün driverleri deneyeceğim olmazsa dediğim gibi garantiye yollarım. Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sorununuz çözüldü mü?

Top Bottom