Bende 2. Monitörde aynı sorunu yaşıyordum dönüştürücümü değiştirdim sorun düzeldi muhtemelen kablo kaynaklıdır diye düşünüyorum altım uçlu farklı bir kablo al veya dp girişi var ise ordan bağlamayı dene.
Yok cpu sıcaklığıda normal 68 hatta 5600 için güzel diyebilirim belkide amd driveri sorunludur ekran kartının xmp falan açık değil mi bios tan onun dışında sorun gözükmüyor. Ram frekansı mı sıfırlandı acaba diye düşündüm. Ayriyeten c diskinde fazla yer kalmamış azalınca yer winin kurulu olduğu...
Armoury crate silin bios güncelleyin biosysn fan xpert otomatik yapın fan ayarı çekin güzelce sonra keyfinize göre armoury crate kurabilirsiniz sanmıyorum ama armoury crate’in bir fanı durdurcağını veya ledini kapatcağını.
Sen kontrolcüyü bir test et fan dönüyordur muhtemelen çünkü bazen bendede oluyor 1,2 defa başıma geldi dandik bir çoklayıcı almıştım takıp oturtuyorum düzeliyor. Onun dışında yanabilir ama zor bir olay açıkçası.
Muhtemelen çektiği güç artınca ekran kartının veya işlemcinin zortluyor demişsinizta fc 24'de almıyorum diye yüzlerce sebebi olabilir bu arada. Tam anlayamadım.
İroni yapmıştım hocam zaten a :D 650w en sağlıklısı olur. 1,2 yıl sonra uzun süreli yük altında kullanımda reset yer pc muhtemelen 600w altında 1,2 yıl sonra dememde kasıt oyunu kaldıramadığında…
Son güncellemeden sonra rx 6700xt de tam tarif ettiğiniz gibi kasma yaşıyorum drop değil 4,5 saniye 3,4 fps’e düşüyor sonra düzeliyor. Amd güncellemesinden dolayı muhtemelen.
sıkıntı yok devam 95 kullanımdan ötürü sanırım gittiği yere kadar gitsin ama en yakın zaman ssd almaya çalış 256 yetemez hdd'yi depolama için kullan sadece.
Hdd'nin disk sağlığı falan hikaye ne olursa olsun 10 yıllık bir hdd o yeni nesil oyunlara yeterli gelmez yeni 256mb devri yüksek bir hdd olsaydı kurtarabilir lakin eski bir hdd artık max luan depolama için yeterli.