Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Bilgisayarı açarken veya bazı uygulamaları açarken PC den gelen ses

Hardisk sesi ozaman direkt kablolarını çıkarsana bir hdd çıkarıp dene aç
  2. flitttermice

Bilgisayarı açarken veya bazı uygulamaları açarken PC den gelen ses

disk sesine veya fan başlama sesinne benziyor fana sürten bir şey var mı bilgisayarın'da mekanik disk varmı winin kurulu olduğu hdd gibi.
  3. flitttermice

Çözüldü✓ Ekran kartına yük bindiğinde ekran dalgalanıyor.

Eğer sorun yazılımsal değilse ekran kartında ısınmadan dolayı sıkıntı olabilir Umarım yazımsaldır.
  4. flitttermice

Çözüldü✓ Ekran kartına yük bindiğinde ekran dalgalanıyor.

Bende 2. Monitörde aynı sorunu yaşıyordum dönüştürücümü değiştirdim sorun düzeldi muhtemelen kablo kaynaklıdır diye düşünüyorum altım uçlu farklı bir kablo al veya dp girişi var ise ordan bağlamayı dene.
  5. flitttermice

Bilgisayarım son zamanlarda fazla donuyor

Yok cpu sıcaklığıda normal 68 hatta 5600 için güzel diyebilirim belkide amd driveri sorunludur ekran kartının xmp falan açık değil mi bios tan onun dışında sorun gözükmüyor. Ram frekansı mı sıfırlandı acaba diye düşündüm. Ayriyeten c diskinde fazla yer kalmamış azalınca yer winin kurulu olduğu...
  6. flitttermice

Bilgisayarım son zamanlarda fazla donuyor

As kankada bileşenlerin nedir ısı değerlerini atarmısın ondan ziyade hdd ve ssd sağlık testi yaparmısım bunlar olmadan sorunu kimse çözemez.
  7. flitttermice

Fanın ledi takılı kalıyor yardımcı olur musunuz

Armoury crate silin bios güncelleyin biosysn fan xpert otomatik yapın fan ayarı çekin güzelce sonra keyfinize göre armoury crate kurabilirsiniz sanmıyorum ama armoury crate’in bir fanı durdurcağını veya ledini kapatcağını.
  8. flitttermice

Sen kontrolcüyü bir test et fan dönüyordur muhtemelen çünkü bazen bendede oluyor 1,2 defa başıma geldi dandik bir çoklayıcı almıştım takıp oturtuyorum düzeliyor. Onun dışında yanabilir ama zor bir olay açıkçası.
  9. flitttermice

sanmıyorum güncellemeden dolayı olmaz bir kabloları söküp takın rgb argb neyse artık belkide çoklayıcıda sıkıntı vb olmuştur.
  10. flitttermice

Oyunlarda "%99" fps anlık olarak düşüyor ve takılmaya sebep oluyor.

1080p de mi oynuyorsunuz bir tık darboğaz olabilir 3600 ile 2080 super.
  11. flitttermice

Bilgisayar oyundayken kapanıyor

Muhtemelen çektiği güç artınca ekran kartının veya işlemcinin zortluyor demişsinizta fc 24'de almıyorum diye yüzlerce sebebi olabilir bu arada. Tam anlayamadım.
  12. flitttermice

rx 6700 xt 550w yeter mi?

İroni yapmıştım hocam zaten a :D 650w en sağlıklısı olur. 1,2 yıl sonra uzun süreli yük altında kullanımda reset yer pc muhtemelen 600w altında 1,2 yıl sonra dememde kasıt oyunu kaldıramadığında…
  13. flitttermice

rx 6700 xt 550w yeter mi?

450w alsın ozaman dostum neden 550w alıyor.
  14. flitttermice

Bilgisayarım arada bir donuyor ve kasıyor?

Son güncellemeden sonra rx 6700xt de tam tarif ettiğiniz gibi kasma yaşıyorum drop değil 4,5 saniye 3,4 fps’e düşüyor sonra düzeliyor. Amd güncellemesinden dolayı muhtemelen.
  15. flitttermice

Çözüldü✓ rtx4060 karta corsair rm650 watt powerr yetermi

4060 a 600w 550w bile yeter lakin rtx 3090’a en az 850w lazım
  16. flitttermice

HDD üstüne kurulu olan CS2'de düşman görülünce FPS düşüyor

sıkıntı yok devam 95 kullanımdan ötürü sanırım gittiği yere kadar gitsin ama en yakın zaman ssd almaya çalış 256 yetemez hdd'yi depolama için kullan sadece.
  17. flitttermice

her şekilde açar isterse sata ssd olsun sağlıklı olduktan sonra en kral hdd gelsin ondan iyidir sorun yaşatmaz şuan ki oyunların performansında.
  18. flitttermice

Hdd'nin disk sağlığı falan hikaye ne olursa olsun 10 yıllık bir hdd o yeni nesil oyunlara yeterli gelmez yeni 256mb devri yüksek bir hdd olsaydı kurtarabilir lakin eski bir hdd artık max luan depolama için yeterli.
  19. flitttermice

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

80 az dağil dostum 45 üzeri herzaman iyidir lakin rakabetçi oyunlarda 144 ve üzeri iyidir bana göre.
Top Bottom