Arkada;lar CS 2'de adam görünce FPS düşmesi yaşıyorum 160-150 FPS'ken 1-10 arasına düşüyor, 5 saniye sonra geri geliyor. RX 6500XT, i3 10100F, 16 GB RAM ama M.2 SSD'ye kurulu değil, HDD'ye kurulu, 10 senelik HDD.
Disk sağlığı kaç?Arkada;lar CS 2'de adam görünce FPS düşmesi yaşıyorum 160-150 FPS'ken 1-10 arasına düşüyor, 5 saniye sonra geri geliyor. RX 6500XT, i3 10100F, 16 GB RAM ama M.2 SSD'ye kurulu değil, HDD'ye kurulu, 10 senelik HDD.
hdd mi?Disk sağlığı kaç?
Aynhdd mi?
hemen atıyorum
hdd böyle
ssd de böylehemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hdd böyle
ssd hakkında ne diyorsunuz m.2? crucial 256 gb.Hdd'nin disk sağlığı falan hikaye ne olursa olsun 10 yıllık bir hdd o yeni nesil oyunlara yeterli gelmez yeni 256mb devri yüksek bir ssd olsaydı kurtarabilir lakin eski bir hdd artık max luan depolama için yeterli.
her şekilde açar isterse sata ssd olsun sağlıklı olduktan sonra en kral hdd gelsin ondan iyidir sorun yaşatmaz şuan ki oyunların performansında.ssd hakkında ne diyorsunuz m.2? crucial 256 gb.
ssd bu şekilde diyor hocam?her şekilde açar isterse sata ssd olsun sağlıklı olduktan sonra en kral hdd gelsin ondan iyidir sorun yaşatmaz şuan ki oyunların performansında.
sıkıntı yok devam 95 kullanımdan ötürü sanırım gittiği yere kadar gitsin ama en yakın zaman ssd almaya çalış 256 yetemez hdd'yi depolama için kullan sadece.
m.2 ssd zaten busıkıntı yok devam 95 kullanımdan ötürü sanırım gittiği yere kadar gitsin ama en yakın zaman ssd almaya çalış 256 yetemez hdd'yi depolama için kullan sadece.
%95 m.2 ssd için kötü müsıkıntı yok devam 95 kullanımdan ötürü sanırım gittiği yere kadar gitsin ama en yakın zaman ssd almaya çalış 256 yetemez hdd'yi depolama için kullan sadece.
Kötü değil de ne zamandır kulllanionm.2 ssd zaten bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
%95 m.2 ssd için kötü mü
1 senedirKötü değil de ne zamandır kulllanion