Neler Yeni

Yardım GTA5, CS2 FPS Drop Problemi

Paesla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oktay Yılmaz
Merhaba arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz üzere GTA 5 ve CS2 tarzı oyunlarda FPS düşmesi yiyorum, sebebinin ne olduğunu bilmiyorum aşağıya örnek bir video bıraktım.
SORUN VİDEOSU: Watch FPS DROP SORUNU! | Streamable
Bu sorunu sadece 1 defa yaşadıysanız sıkıntı yok tarzı mesajlar atan olursa, hayır arkadaşlar bu sorunu her 15 saniyede bir falan yaşıyorum aynı şekilde bu sorun CS2 içinde geçerli.

(Videoda FPS, 150'den birden 130'a düşüyor ve bu da gözle görülür bir sorun 15 saniyede bir olması da aşırı sinir bozucu)

RAM: Corsair vengeance rgb rs 32gb (2x16gb) 3200mhz ddr4 c16 1,35v ram (cmg32gx4m2e3200c16)
SSD modeli: Samsung 1TB 990 PRO w/Heatsink M.2
Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 Ti 8gb
Anakart: TUF GAMING B560M-PLUS
İşlemci: i7 10700f

Tomato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Merhaba arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz üzere GTA 5 ve CS2 tarzı oyunlarda FPS düşmesi yiyorum, sebebinin ne olduğunu bilmiyorum aşağıya örnek bir video bıraktım.
SORUN VİDEOSU: Watch FPS DROP SORUNU! | Streamable
Bu sorunu sadece 1 defa yaşadıysanız sıkıntı yok tarzı mesajlar atan olursa, hayır arkadaşlar bu sorunu her 15 saniyede bir falan yaşıyorum aynı şekilde bu sorun CS2 içinde geçerli.

(Videoda FPS, 150'den birden 130'a düşüyor ve bu da gözle görülür bir sorun 15 saniyede bir olması da aşırı sinir bozucu)

RAM: Corsair vengeance rgb rs 32gb (2x16gb) 3200mhz ddr4 c16 1,35v ram (cmg32gx4m2e3200c16)
SSD modeli: Samsung 1TB 990 PRO w/Heatsink M.2
Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 Ti 8gb
Anakart: TUF GAMING B560M-PLUS
İşlemci: i7 10700f
aynı dropları bende gtada yiyorum umarım biri yardımcı olabilir :(

RedShot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke
Afterburner'den Frametime ayarlarını açar mısın? Aynı zamanda Benchmark'ta Begin Recording ve end recording tuşlarını ataman lazım. Begin recording tuşuna bastığın andan sonra frametime kaydetmeye başlıyor sanırım. Bi öyle denermisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Masaüstü mü Laptop mu?

RedShot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke
Aynı zamanda izleme kısmından CPU1 Clock ve CPU clock,CPU1 Power ve CPU power açıp öyle denesek belki kendini yavaşlatıyordur? Bu arada güç planınızı ayarladınız mı maksimum performansa. Arka plan uygulamaları Kapalı mı windows'ta? Ekran kartınızı maksimum performans olarak ayarladınız mı optimum güç yerine? Bu bilgileri verebilirseniz. Teşekkürler.

Aynı zamanda gta ayarlarınız nasıl?

Paesla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oktay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı zamanda izleme kısmından CPU1 Clock ve CPU clock,CPU1 Power ve CPU power açıp öyle denesek belki kendini yavaşlatıyordur? Bu arada güç planınızı ayarladınız mı maksimum performansa. Arka plan uygulamaları Kapalı mı windows'ta? Ekran kartınızı maksimum performans olarak ayarladınız mı optimum güç yerine? Bu bilgileri verebilirseniz. Teşekkürler.

Aynı zamanda gta ayarlarınız nasıl?
Hocam ayarlarımı normale çekmeme, güç performans ayarlarımı yapmama rağmen böyle, bir araştırma yaptım Xbox Gamebar ile alakalı olduğunundan şüphe ediyorum, olabilir mi?

RedShot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berke
Hocam ayarlarımı normale çekmeme, güç performans ayarlarımı yapmama rağmen böyle, bir araştırma yaptım Xbox Gamebar ile alakalı olduğunundan şüphe ediyorum, olabilir mi?
Olma ihtimali var ben şahsen kapattım lazım değilse kapatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,170
Üyeler
170,677
Son üye
anlıktutkun
Top Bottom