Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

Windows giriş yapma sorunu

Windows'tan çıkış yapmıştım ama şu an girişi yapamıyorum böyle bir şey diyor ama ben hiç parola koymadım değiştiremiyorum veya unuttum diyemiyorum ne yapacağım
  2. fosf3ren

Bios update?

öncelikle evde flash bellek varmı?
  3. fosf3ren

Anakart işlemci uyumu b450 chipset

kanka tabii ki bios güncelemeli doğal olarak ama 300 rady yazıyorsa ek bir update e gerk yok diye biliom
  4. fosf3ren

Anakart işlemci uyumu b450 chipset

3000 ready bir kart bios güncellemne gerk yok
  5. fosf3ren

Bluetooht özelliği olmayan pc de bluetooht kulaklik nasil kullanırım?

net bir şey söyliyemem ama ses kasamnı etkiler
  6. fosf3ren

doru ama 5.0 da olsa aradki geçikme hiç bir zaman ne wireless nede kablolu kadar az olucaktır malesef
  7. fosf3ren

bende ilk 5.0 alıcaktım ama 5.0 olanlar kalitesi markalar ve arkadşın kulaklığı 4.0 ise 5.0 olasmı işine yaramz
  8. fosf3ren

tabii ki olur hocam hem bluestotth hemde ek bir aparat kullnıyorsun geçikme olmaması için wireless vwe 2.4 ghz üzerinden dongle ile haberlşemsi lazım
  9. fosf3ren

bende aripodsu bağlamk için bunu kullnıyorum https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub400-bluetooth-4-0-mini-usb-adaptor-p-HBV00000KNA16
  10. fosf3ren

İtopyadan gelen siparişler

ben geçen sene v4 ü aldığımda tak çalıştır yaptım drivearlar dışında her şey kuruluydu
  11. fosf3ren

Güç tasarrufunda bilgisayarı açık bırakmak zararlı mı?

ben çıkmaz diye düşünüyorum bide normal modda kalsa çok bir şey farketimiycek
  12. fosf3ren

EPİC GAME LAUNCHER ÇOK YAVAŞ YÜKLÜYOR

kanka grafiklerde hata var yoksa aldığın hızda indiriyorsun diye bilirum kendi içmde test yaptıydım
  13. fosf3ren

Fan Adresleme Sorunu

kanka o zaman kontrolcü üzerinden yapamasın vrya asusun kendi kontrolcüsnü alman lazım diye düşünüyorum oda çok pahlaı
  14. fosf3ren

Fan Adresleme Sorunu

kontrolcünü rgb headerine takmıyorsunki
  15. fosf3ren

Akım korumalı priz ne kadar önemli

bence o kadar iyi bir şey gibi durmuyor Akım korumalı priz de xiaomi philps gibi markalar öncelik tercihiniz olamlıdır
  16. fosf3ren

Rgb fan kontrol hızı

hani bende baktım üst seviye fanlarda yazlımdan manuel aar var onun dışında bir şey bulamdım
  17. fosf3ren

Rgb fan kontrol hızı

youtube a ve diğer forumlara baktım peki bir şey bulamdım benim bilidğim o sadece yeni çıkan ekran kartlarında oluyor
  18. fosf3ren

Rgb fan kontrol hızı

bende üst seviye bir kasa kullanıyorum kendi kontrocüsü var kasanın fanlarını öyel bir şey ypabildeğini ilk defa duyuroum
  19. fosf3ren

Rgb fan kontrol hızı

otomatik olarak hız ayarı yokmu ben mesela aldığımdan beri aynı şekilde dönüyrolar neden ayarlamak istiyorsun
  20. fosf3ren

Şuanda bulutla verilerinizi eşitleyemiyoruz.

şu forza horizon 4 ü pc de stabilitesini şağalayamadılar bir tülü
Top Bottom