Doğrudan güç kaynağına bağlı peki anakarta bağlama şansım var mıAnakartına PWM ya da DC olarak bağladıysan hız kontrolü yapabilirsin, eğer fanlar doğrudan güç kaynağına bağlı ise fan hızlarını kontrol edemezsin.
Fanın 3 ya da 4 pinli olan kablosu yok mu? Eğer varsa anakartındaki CHA_FAN ya da SYS_FAN girişlerine takacaksın bu kabloyu.Doğrudan güç kaynağına bağlı peki anakarta bağlama şansım var mı
otomatik olarak hız ayarı yokmu ben mesela aldığımdan beri aynı şekilde dönüyrolar neden ayarlamak istiyorsunArkadaşlar kasamda 3 tane fan var ana kartımdan fan hız ayarlarını yapamıyorum nasıl yapabilir
bende üst seviye bir kasa kullanıyorum kendi kontrocüsü var kasanın fanlarını öyel bir şey ypabildeğini ilk defa duyuroumSabit hızda dönüyorlar sıcaklığa göre dönmesini istiyorum ben
Bende bilmiyorum o yüzden konu açtım egerki kontrol edebiliyorsak daha iyi olurbende üst seviye bir kasa kullanıyorum kendi kontrocüsü var kasanın fanlarını öyel bir şey ypabildeğini ilk defa duyuroum
youtube a ve diğer forumlara baktım peki bir şey bulamdım benim bilidğim o sadece yeni çıkan ekran kartlarında oluyorBende bilmiyorum o yüzden konu açtım egerki kontrol edebiliyorsak daha iyi olur
hani bende baktım üst seviye fanlarda yazlımdan manuel aar var onun dışında bir şey bulamdımBaktım ama olumlu birsey bulamadım