Arama sonuçları: *

1. freygasm

6700XT sistemde Ekran yırtılması yaşanıyor fps çok düşüyor

Öncelikle steam tarafında biraz sıkıntılı warzone. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Battlenet veya xboxtan indirmeyi deneyin( activision account ile senkronizasyon var, silah vs ilerlemeniz kaybolmayacak. Frame generation açık ise oyunu tam ekran yapın. Tam ekran ise pencereli tam ekran...
  2. freygasm

6700XT sistemde Ekran yırtılması yaşanıyor fps çok düşüyor

Başka oyunlarda sorun aynı mı? Ona göre bir yorumum olacak.
  3. freygasm

Yardım thermalright soğutucunun argb yanmıyor

3 pin olmasın? Fan A-rgb değil mi?
  4. freygasm

Yardım thermalright soğutucunun argb yanmıyor

Argb kablosunu da taktın mı?
  5. freygasm

ACİL Kasadan cızırtı geliyor

Performansa etki etmez, sadece ses. Azaltmak istiyorsan da monitörünün hzsine sabitle oyunları ses gider.
  6. freygasm

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Discord gpu donanım ivmesini kapat, windowsta da kapat yüksek olasılıkla sorunun çözülecek.
  7. freygasm

Çözüldü✓ Bilgisayar kasamı nasıl temizleyebilirim?

O kadar uğraşmana gerek yok. Sorun stok soğutucudan. Boşa yorma kendini ufaktan temizle geç.
  8. freygasm

Mesh ızgara kısımları. Stok soğutucu ise normal 86derecelere çıkması, başka oyunlarda değerler nasıl? Ayrıca throttle 95+da oluyor diye biliyorum 7xxx serisinde.
  9. freygasm

Öncelikle 5-6ayda bir macun değiştirmene gerek yok, öyle kolay kolay kötü olan bir şey değil. Temizleme konusuna gelince nasıl bir ortamda olduğuna bağlı olarak fanları çıkarman gerekebilir. Eğer sadece toz tutmuşsa fanları ıslak mendille silebilirsin. Kasanın içini ve ekran kartının üstündeki...
  10. freygasm

MONİTÖR HZ AYARI YAPAMIYORUM

Ekran kartı driverını yüklemediysen yükle ondan gözükmüyor. Yüklediysen de display port ile dene sorunun çözülecek.
  11. freygasm

BU SİSTEM DARBOĞAZ YAPAR MI??

3060ti 5600x combosu ile qhd-260hz verimli kullanılamaz. Competitive cpu bound oyunlarda bile sabit 240+vermeyebilir.
  12. freygasm

6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Selam rgb sorunları çözüm ekibi olarak burdayım :DDD Signal rgb indirin, indirdikten sonra beni etiketleyin.
  13. freygasm

Rust Oyununda FPS ve Kullanım Sorunu Yaşıyorum

Rust optimize engelli bir oyun. Yer yer 36-37gb ram yediğini bile gördüm.
  14. freygasm

Cpu ve Gpu verimli çalışmıyor. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

Afterburner düşündüğün kadar basit algılamıyor o olayı. Atıyorum işlemci 8 çekirdek, bu iki çekirdeği sonuna kadar kullanıp diğer çekirdekleri kullanmıyor,kullanamıyor.
  15. freygasm

Cpu ve Gpu verimli çalışmıyor. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

Cevabını zaten kendin vermişsin. Lol işlemci oyunu. Ekran kartıyla neredeyse gram alakası yok. İşlemci değiştirmeniz lazım. Minimum 5600 alarak fpsinizi düzgün değerlere getirebilirsiniz.
  16. freygasm

YARDIM. Yeni pc display kablosuyla açılmıyor

Ekran kartındaki değil de anakarttaki dp-hdmi soketine takmış olabilir misiniz kabloyu?
  17. freygasm

Ekran maksimum 3 dakika görüntü veriyor

Kasayı laptoba bağladığında görüntü vermez ki zaten. Monitörün poweri veya ledleri arızalandığında da bi süre açık kalıp no signal diyip kapanabiliyor. Emin olmak istedim.
  18. freygasm

Ekran maksimum 3 dakika görüntü veriyor

Bana sorun monitör sorunu gibi geliyor ama bilemedim. Tvye vs bağlayıp dener misin aynı sorunu yaşıyor musun merak ettim.
  19. freygasm

Kasadaki Fanları Kontrol Etmek İçin Yazılım Önerisi

Signal rgb, rakipsiz.
  20. freygasm

pc'den gelen cızırtı&sıvı sesleri

Normal ses bi sıkıntı yok. O sıvı sirkülasyonu pcyi yeni açtığında vs oluyor.
Top Bottom