Neler Yeni

MONİTÖR HZ AYARI YAPAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
merhaba yeni sistem aldım mönitörüm 180 hz ve 4k ancak 180 hz seçeneği çıkmıyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Ekran görüntüsü 2024-11-14 230854.png

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
merhaba yeni sistem aldım mönitörüm 180 hz ve 4k ancak 180 hz seçeneği çıkmıyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.
hocam windows update den mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesef

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam windows update den mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesef
Hocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
Hocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.
şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil mi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,917
İsim
yusuf ecer
Ekran kartı driverını yüklemediysen yükle ondan gözükmüyor. Yüklediysen de display port ile dene sorunun çözülecek.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil mi
Hocam bunun dışında yapmanız gerek dediğim gibi marka model driver yazarak aratın kurun . Eğer hiç anlamıyorsanız modelini falan bulamıyorsanız nvdia ise kartınız otomatik tanımlayıcı var sitede zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan Hüseyin Uzun
Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?
windows update den nvidia yükledim rtx 4070 super algıladı ve şuan çözdüm şimdi ayriyeten driver yüklemelimiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,468
Üyeler
161,291
Son üye
ardinho46
Top Bottom