Arama sonuçları: *

1. F

Hangi ekran kartını almalıyım?

9070XT bence daha iyi bir tercih
  2. F

AMD Sistem Performans Sorunu

CS2'de çözünürlüğü düşürmek pek işe yaramıyor; 1080p ile 1280x960 arasında neredeyse hiçbir fark yok, FPS değerleri aynı kalıyor. Low ayarlarda test ettim.
  3. F

Bu pc internette gezinmek için ve oyun için nasıl bir performans sunar?

Günü kurtarır gibi duruyor ama gelecekte çok şey vaat eden bir anakart gibi görünmüyor; 8 GB maksimum bellek limiti var. Günümüzde bu yeterli mi dersen, bence değil.
  4. F

O serilerde i7 mantıklı, ancak öyle bir fiyat belirliyorlar ki neredeyse o fiyata AM4 işlemci alabiliyorsun.
  5. F

H61’in 16 GB destekleyen modelleri de var galiba. Onlardan alırsa ileriye daha uyumlu olur.
  6. F

Anakart zaten en fazla 4 GB destekliyor ve günümüzde 4 GB artık yetersiz. Buna yapılan yatırım verimli olmaz.
  7. F

Bu kasaya yatırım yapmak mantıklı değil
  8. F

PC Durduk Yere Kilitleniyor

Aynı sorunu yaşadım, ancak benim sistemim direkt olarak kapanıp açılıyordu.
  9. F

Voltaj yetersizliği nedeniyle sistemin kapanma ve donma sorunu yaşıyor. -30 mV çoğu işlemcide verimli görünse de, oyun sırasında donma ve kilitlenmelere neden olabiliyor.
  10. F

Çözüldü✓ Ekran kartı 1070, işlemci R7 5800x darboğaza benzer sorun yaşıyorum

Anakart, işlemciyi besleyemiyor olabilir mi? 1743040324 Ram'lerin alt kısımlarını silerek deneyebilirsin, belki temassızlık vardır.
  11. F

Anakart ve RAM uyumsuzluğu olabilir. Genelde bu tarz kitlenmeler RAM veya M.2 kaynaklı olabiliyor. Eğer bunlar değilse, sorun işlemciden kaynaklanıyor olabilir.
  12. F

SSD olması gerken hızdan çok yavaş çalışıyor yardim

px500 modeli var böyle sorunla karşılaşmadım. üzerine veri yazdığım halde memnunum
  13. F

Yeni aldığım bilgisayar çöküp duruyor

asus anakart kullanıyorum anakart arkasında hiç 2.0 yok dediğiniz gibi hiç sorun yasamadım
  14. F

ram testi hocam usb boot ediyorsun ramları test ediyor
  15. F

işlemci veya anakart birisi arızalı gibi duruyor. memtest86 yaptınız mı
  16. F

PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE SİSTEM YÜKSELTME ÖNERİSİ

memtest86 çıkmıyorsa sorun ram kaynaklı olması çok düşük imkansıza yakın
  17. F

MemTest86, RAM’lerinizi test etmek için kullanılan bir yazılımdır. Bu yazılımı kullanarak sistemi USB üzerinden boot edebilirsiniz. Test sırasında RAM’ler detaylı bir şekilde incelenir. Kırmızı yazılar: Eğer test sırasında kırmızı yazılar görürseniz, bu RAM’de sorunlu veya ölü bir bölge olduğu...
  18. F

XPG ramları arkadaşta vardı bozuldu bir teste sok derim ramlar zamanla bozulabiliyor
  19. F

Fps sorunu i5 12400F

grafik ayarlarını en düşüğe alıp dene birde haritadan haritaya çok değişiyor
  20. F

Fps sorunu i5 12400F

12400F öyle valorantta çok yüksek FPS veremez 5600 alman lazımdı
Top Bottom