Arama sonuçları: *

1. grimlex

Mavi Ekran Sorunu Format Atamıyorum

selamlar arakdaşlar her gün açtığım gibi bilgisayarı açmak istedim ve açtığımda mavi ekran veriyordu hata kodu resimlerde mevcut.Hiçbir şekilde açamadım.Bende format atmaya karar verdim.Bi tane flash belleğe kurdum windows şimdi format atacaktım ama ne boot menüsü nede biostan atamadım.Flashı...
  2. grimlex

Elektronikten anlayanlar bakabilir mi ?

Biliyorum hocam yüksek tecrübe ve kaliteli ekipman olmadan bu yol işi zor hatta imkansıza yakın benim olay şey hem tecrübe edinirim yani denemek nasıl olduğunu görmek zaten bozuk kart dahada bozulsa bişey olmaz 1656577864 uğur kaplanıda biliyorum bayadır takip ediyorum güzel işler yapıyo adam...
  3. grimlex

ilerleyen zamanda tamir için denerimde olmaz büyük ihtimal neyse üsütndeki parçaları kullanırız o zaman :)
  4. grimlex

hok hocam o lehimden kaynaklı çıkıyo onlar 1656576089 şu videoyu gördüm bizim olayla aynı gibide baya zor yapması öyle duruyo
  5. grimlex

belki bi denerim hem tecrübe olmuş olur şimdi mesela şu büyüteçli standlar var acaba onlar iş görür mü hem ucuz onlar
  6. grimlex

mikroskop olsa belki tamiir olurdu ama gözle sıfır hiç görülmüyor
  7. grimlex

evet valla çatlak kurtarılma ihtimalı varmıdır acaba lehimle falan bişey yapabilirmiyim
  8. grimlex

böyle görünürde bişey yok gibi
  9. grimlex

hiç bi fikrim yok 1656516496 bu resimdeki işte mouse
  10. grimlex

yok hocam arkadaşımda vardı bozuk diye aldım tamir etmeye çalışıyorumda sıkıntısını çözemedim
  11. grimlex

Arkadaş elimde bi mouse var markası logitech g600 .Yan tuşları sensörü tekerleği sıkıntısız çalışıyor.Fakat sol tık,sağ tık,ekstra olan diğer tık,tekerlek tuşu ve dpı ayarlama duşlarının hiçbiri çalışmıyor.Tuşları değiştirdim problem yine devam etti.Kablosunuda yeniledim.Sıkıntı hale devam...
  12. grimlex

Bilgisayarım Kaç Tl eder ?

Teşekkür ederim :)
  13. grimlex

Bilgisayarım Kaç Tl eder ?

Arkadaşlar bilgisayarımı 1-2 aya satmayı düşünüyorum.Sitelerde gezindim ama eşdeğer bir sistem bulamadım.Fiyat bilenler için buraya yazıyorum. Sistem Özelliklerim İşlemci: Amd Ryzen 1200 Af İşlemci Fanı: Silver Stone Kule Tipi Soğutucu Anakart: Msi A320m-A Pro Ekran Kartı: Palit Gt 1030 2 gb...
  14. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

Yok önceden tamir hiç görmedi laptop.Açılma testlerina yaparken hiçbir şey takılı değiş anakarta sadece dediğiniz gibi power tuşunu takıyorum o kadar.Yedek ram yok elimde alıp deniyecem bakalım inşallah olur
  15. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

en yüksek ayarda ısıttım 5 dakika bi değişiklik olmadı büyük ihtimal kurutma makinesinin sıcaklığı yetmedi
  16. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

tamam hocam şimdi zaten bataryası yok pili söktüm ben bi 15 dk bekliyim gene deniycem.Olmazsa ısıl işlemi deneriz de inşallah kurutma makinesiyle olur 1647356650 denedim yine aynı oldu şimdi ısıtma yapçam işlemci dışında 2 adet parça bunların ikisinide mi ısıtçam acaba
  17. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

yok dağınık zaten sökücem lafın gelişi vidaları falan takılı değil boşta duruyor şimdi havyaya ısıtayım söküp denicem.Peki söktükten sonra bekliyeyim mi yoksa hemen açıp denemelimiyim
  18. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

ayrıca bu olay şöyle oldu şimdi aklıma geldi ssd taktık win7 vardı normalde o zaman bilgim yok tabi 2gb rami var ben gittim win 10 kurdum bu ondan sonra oldu bozulma işi 1647354989 şimdi sökücem bakalım inşallah açılır
  19. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

Pili zaten yok o yüzden adaptörle sadece adaptörüde sağlam ölçümlerini yaptım.Ram 1 adet var o yüzden sadece yerini değiştirebiliyorum oda etki etmemişti.Şuan tekrar bi içini açtım.Temizledim işlemcinin ekran kartının bide bir parça daha vardı onların termal macunlarını değiştirdim.Taktım...
  20. grimlex

Açılmayan Laptop Yardım

Elimde uzun süredir yatan bir laptop var.Önceden biraz kurcaladım ama yapamamıştım.Sorun şöyle oldu 2 sene önce falan bilgisayara ssd aldık.Taktik iyi hoş.Format attık.Windows geldi sonra ya kendi kapandı ya biz kapattık.Bir daha açılmadı.Yani bozulma sebebinide anlayamadık.Açma tuşuna basıyosun...
Top Bottom