Arama sonuçları: *

1. H

bilgisayar boştayken ekran kartı 57 derecelere çıkıyor

arkadaşlar bilgisayarı açtım hiçbirşeye girmedim boşta bekliyor ve ekran kartı 57 dereceleri görüyor daha 2 aylık bilgisayar ekran kartı rx 6600 xt
  2. H

TAM EKRAN YAPINCA EKRAN KARARIYOR ACİL YARDIM

Beyler bilgisayarı açıyorum Chrome v.b yada tam ekran bir şey açınca 1 2 dakka sonra ekran kararıyor hiç bir türlü gelmiyor nasıl çözerim ekran kartı rx 6600 xt driver sorunumu ondan mı acaba bilen yardımcı olsun lütfen
  3. H

ACİL YARDIM PC AÇILDIKTAN SONRA EKRAN GİDİYOR

Rx 6600 xt 1666135030 Kanka şöyle bi sıkıntı var uygulamaları tam ekran yapınca ekran gidiyo neden böyle yapar
  4. H

Kanka ekrana görüntü geliyor ama chroma steam falan girince ekran siyahlaşıyor masaüstünde durunca ekrana bişey olmuyor normalde ekranda görüntü var
  5. H

Acil yardım beyler pc'yi açtım cs gircektim güncelleme yaptı sonra ekran gitti ama kasa hala çalışıyo mouse klavye de ışık var ama ekran yok tamamen kapalı değil sonra pc'yı yeniden başlat düğmesine basıp tekrar başlattım yine ekran geldi 2 3 dakka sonra yine aynı şey oldu sebebi ne olabilir pc...
  6. H

bilgisayar açılmıyor

arkadaş oturduğum yerde 3 4 gündür elektrik kesintisi var ve ben okulum olduğu için 1 gün pc yi hiç açmadım ertesi gün sabah pcyi açmaya çalışınca açılmadı 4 5 kere power düğmesine bastım sonra psu kapattım açınca açıldı sebebi ne olabilir acaba
Top Bottom