Neler Yeni

ACİL YARDIM PC AÇILDIKTAN SONRA EKRAN GİDİYOR

h4lilblt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
halil ibrahim bolat
Acil yardım beyler pc'yi açtım cs gircektim güncelleme yaptı sonra ekran gitti ama kasa hala çalışıyo mouse klavye de ışık var ama ekran yok tamamen kapalı değil sonra pc'yı yeniden başlat düğmesine basıp tekrar başlattım yine ekran geldi 2 3 dakka sonra yine aynı şey oldu sebebi ne olabilir pc daha 1 aylık

Ekran kartı ilk şüpheli, ikincisi PSU.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yusuf Bahadır
Öncelikle sorunun kasada mı monitörde mi kabloda mı olduğunu anlaman gerekir.
Bunun için en güzel yöntem farklı bir kablo denemek ve evinde var iste televizyon benzeri görüntü veren bir cihaza bağlayıp test etmek. İlk adımda bunu yap. Kablodan da kaynaklanabilir. Bunu belirledikten sonra geri kalan ihtimaller üzerinde konuşalım.

h4lilblt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
halil ibrahim bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sorunun kasada mı monitörde mi kabloda mı olduğunu anlaman gerekir.
Bunun için en güzel yöntem farklı bir kablo denemek ve evinde var iste televizyon benzeri görüntü veren bir cihaza bağlayıp test etmek. İlk adımda bunu yap. Kablodan da kaynaklanabilir. Bunu belirledikten sonra geri kalan ihtimaller üzerinde konuşalım.
Kanka ekrana görüntü geliyor ama chroma steam falan girince ekran siyahlaşıyor masaüstünde durunca ekrana bişey olmuyor normalde ekranda görüntü var

Ekler

• IMG_20221019_020103.jpg
    IMG_20221019_020103.jpg
    995 KB · Hit: 28

Farway

80+ Silver
Ekran kartı nedir?

h4lilblt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
halil ibrahim bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Farway

80+ Silver
Amd software girin güncellemelere bakın,kartın core MHz i 50 kadar düşürün,belleğide öyle bir de öyle deneyin eğer yazılıma bile ulaşamıyorsanız kartı başka pcde deneyin orada sorun çıkarsa direkt garanti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Formatta deneyebilirsin driver soruny olabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
umut başaran
pcyi açar açmaz Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle bu konuma git orada uyku sürelerini değiştir ordadan kaynaklı sorun olabilir.

Top Bottom