Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar patladi acil yardim edin

TahinPekmez

80+ Silver
pc yi guvenli.modda başlatabilirsen sistem kurtarma dan sistem.geri yükleme noktası seçerek arizadan önceki zamani seçerek geriye dönebilirsin

sefashka

80+
Gerçekten mi? olm hayati bir bilgi verdin bana çok teşekkür ediyorum vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki kanka bunları yapınca düzelicek mi yoksa "kullanıcıyı silmişsin" dedin ya
ne yapmam lazim kendi otomatik yapiyor mu?
düzelmesi lazım, eğer düzelmezse windowsu yeniden kurman lazım

Ryzen X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Faruk
pc yi guvenli.modda başlatabilirsen sistem kurtarma dan sistem.geri yükleme noktası seçerek arizadan önceki zamani seçerek geriye

pc yi guvenli.modda başlatabilirsen sistem kurtarma dan sistem.geri yükleme noktası seçerek arizadan önceki zamani seçerek geriye dönebilirsin
Kanka kurtarmayla 5 gün öncesine aldık ama açılırken yine benzer hatayı veriyor kullanıcı profilinde oturum açılmiyor diyor ya lütfen yardım et

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka kurtarmayla 5 gün öncesine aldık ama açılırken yine benzer hatayı veriyor kullanıcı profilinde oturum açılmiyor diyor ya lütfen yardım et
win+r yap pcyi açabilirsen eğer orda ProfSvc (aldığın hata ismi) yaz ve çalıştırmayı dene derim. bu güvenli modda da olabilir.

Ryzen X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Faruk
win+r yap pcyi açabilirsen eğer orda ProfSvc (aldığın hata ismi) yaz ve çalıştırmayı dene derim. bu güvenli modda da olabilir.
Bilgisayarı güvenli modda açabiliyorum komut sistemi felan her şey çalışıyor sistemi başlangiç noktasindan kurtarmayı tekrar deniyorum bu sefer biraz daha eski tarihi seçtim umarım açılır.
Olmaz ise senin dediğini yaparım tam anlamadim biraz daha açiklayici yazarsan sevinirim.

Ekler

• 20241030_090600.jpg
    20241030_090600.jpg
    3.5 MB · Hit: 14

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bilgisayarı güvenli modda açabiliyorum komut sistemi felan her şey çalışıyor sistemi başlangiç noktasindan kurtarmayı tekrar deniyorum bu sefer biraz daha eski tarihi seçtim umarım açılır.
Olmaz ise senin dediğini yaparım tam anlamadim biraz daha açiklayici yazarsan sevinirim.
Çalıştır kısmına aldığın hatayı yani .. başlatılamadı diyor ya onu yaz enterla (Türk usulü çözüm :D ) aklıma pek bir şey gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom