Gurkanpiro
80+ Gold
hacım meslek ne
düzelmesi lazım, eğer düzelmezse windowsu yeniden kurman lazımGerçekten mi? olm hayati bir bilgi verdin bana çok teşekkür ediyorum vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki kanka bunları yapınca düzelicek mi yoksa "kullanıcıyı silmişsin" dedin ya
ne yapmam lazim kendi otomatik yapiyor mu?
pc yi guvenli.modda başlatabilirsen sistem kurtarma dan sistem.geri yükleme noktası seçerek arizadan önceki zamani seçerek geriye
Kanka kurtarmayla 5 gün öncesine aldık ama açılırken yine benzer hatayı veriyor kullanıcı profilinde oturum açılmiyor diyor ya lütfen yardım etpc yi guvenli.modda başlatabilirsen sistem kurtarma dan sistem.geri yükleme noktası seçerek arizadan önceki zamani seçerek geriye dönebilirsin
win+r yap pcyi açabilirsen eğer orda ProfSvc (aldığın hata ismi) yaz ve çalıştırmayı dene derim. bu güvenli modda da olabilir.Kanka kurtarmayla 5 gün öncesine aldık ama açılırken yine benzer hatayı veriyor kullanıcı profilinde oturum açılmiyor diyor ya lütfen yardım et
Bilgisayarı güvenli modda açabiliyorum komut sistemi felan her şey çalışıyor sistemi başlangiç noktasindan kurtarmayı tekrar deniyorum bu sefer biraz daha eski tarihi seçtim umarım açılır.win+r yap pcyi açabilirsen eğer orda ProfSvc (aldığın hata ismi) yaz ve çalıştırmayı dene derim. bu güvenli modda da olabilir.
Çalıştır kısmına aldığın hatayı yani .. başlatılamadı diyor ya onu yaz enterla (Türk usulü çözüm ) aklıma pek bir şey gelmediBilgisayarı güvenli modda açabiliyorum komut sistemi felan her şey çalışıyor sistemi başlangiç noktasindan kurtarmayı tekrar deniyorum bu sefer biraz daha eski tarihi seçtim umarım açılır.
Olmaz ise senin dediğini yaparım tam anlamadim biraz daha açiklayici yazarsan sevinirim.