Arama sonuçları: *

1. hakan32

GÜÇLÜ OYUNDA PC KAPANIYOR

Ekran kartın çok ısınıyordur Furmark testi yapıp kontrol et
  2. hakan32

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Çalmak eskisi gibi içinden bişey almakla olmuyor artık ne dolaplar dönüyor bizde bilgisayarcıyız. Aynı marka model ama ufak tefek arızası olan parçalar ile değişim yapılabilir Özellikle anakartlarda yapılabilir :) Pc yi alınca bütün parçaların seri nolarını kontrol et
  3. hakan32

RTX 4080 sıfır sistem sürekli mavi ekran veriyor

Anakartınız yüksek Frekans Ramlerde malesef bu tarz problemleri çıkartıyor Ramler frekans hızlarından kaynaklanıyor 5200 mhz alıp tekrar denermisin.
  4. hakan32

Laptop boşta 85-90 derece

Arctic MX-6 Ultra
  5. hakan32

YENİ PC ALDIM MONİTÖR AÇILMIYOR

ozaman cevap verilecek bişeyde yok sonuçta sıfır pc :)
  6. hakan32

YENİ PC ALDIM MONİTÖR AÇILMIYOR

fotoğraf atabilirsen daha sağlıklı cevaplar verebiliriz.
  7. hakan32

İşlemci pinlerim kırılmış olabilir mi?

Belli olmaz Onu İşlemci düzeldikten sonra anlayabiliriz. Bazen işlemciyi sökerken anakarttaki pin yuvasını yamultabiliyoruz. Başımıza gelmişti İşlemci aynı seninki gibiydi El ile düzeltmeye çalışırken kopardık tamirde edemedik daha sonra sıfır işlemci aldık bu seferde anakarta takamadık yuvaya...
  8. hakan32

İşlemci pinlerim kırılmış olabilir mi?

Hiç kurcalama bilgisayarcıya götür düzeltirken kırılabilir Ve çöp olabilir işlemci.
  9. hakan32

Yeni sistem topladım problem üstüne problem

Ramleri 5200 mhz çek öyle tekrar dene 1729120175 Bu arada o sisteme TUF Power gitmemiş Asusun baya alt seviye bir güç kaynağı olarak geçiyor İç malzeme kaliteside orta ile giriş seviye ayarında malesef.
  10. hakan32

RX 5700XT ve Ryzen 5 5500 ile 200-300 fps alıyorum ama oyun takılıyor

SSD sorunlu zaten kronik arızalı bir seri Değiştirip test etmeni tavsiye ederim.
  11. hakan32

Bilgisayar açılırken "recover bios" hatası veriyor

SSD lerde problem var farklı bir ssd ye sıfır kurulum yapıp denermisin.
  12. hakan32

Ryzen 3 2200G RX 580 sistemde düşük FPS

İşlemcin darboğaz yaşıyor İşlemciyi değiştirmen gerek 5500 veya 5600 tavsiye ederim.
  13. hakan32

Bilgisayar siyah ekran ve açılmama

Ozaman diğer kasanızdaki PSU ile bu sistemi çalıştırıp test edin. Eğer bu şekildede çalışmaz ise %90 anakart %10 işlemci gibi duruyor. 1728192869 Uğraşmak istemiyor olabilirsiniz doğal olarak servise götürebilirsiniz.
  14. hakan32

Not: Daha detaylı incelediğimde ekran kartlarının pci slotlarına yaptığı baskıyı görebiliyorum ufak bir ihtimal olsada Anakartınızın Ekran kartı soketleri bile zarar görmüş olabilir. En güzel testi Kullandığınız ekran kartlarını farklı sisteme takarak test etmenizi öneririm. 1728192641 Ekran...
  15. hakan32

farklı bir psu yada ekran kartı ile test etmenizde fayda var gücün yetersizliğinden bahsetmedim zaten Elektronik her şey arızanabilir.
  16. hakan32

Ozaman ya ekran kartların arızalı yada PSU
  17. hakan32

Kasanda 2 ekran kartı görüyorum bunları birbirine sli yada crossfire ilemi bağladın bağlantı aparatıda göremiyorum. Sorun burayla alakalı olabilir. PSU yetmiyorda olabilir bir sürü sebep sıralanabilir.
  18. hakan32

Çözüldü✓ PC DE ARAMA ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

Pc tam performansta kullanamazsın admin değilsen bunun çözümüde var internetten araştır.
  19. hakan32

Çözüldü✓ PC DE ARAMA ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

hizmetlerde windows search yeniden başlat bi dene
  20. hakan32

KIOXIA-EXCERIA G2 ssd sağlık hızlı düştü.

Normal değil . Ben 1 yıldır kullanıyorum Bu şekilde.
Top Bottom