Neler Yeni

İşlemci pinlerim kırılmış olabilir mi?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Merhalar işlemci thermal macunu yenilemek için kule tipi fankı sökmeye çalışıyodum işlemciye yapışmış fan öyle çıktı dikkat etmedim naneyi yemiş olabilirmiyim daha takmadım geri

Ekler

• IMG_1974.jpeg
    IMG_1974.jpeg
    1.1 MB · Hit: 86

Bünyamina

80+ Platinum
Merhalar işlemci thermal macunu yenilemek için kule tipi fankı sökmeye çalışıyodum işlemciye yapışmış fan öyle çıktı dikkat etmedim naneyi yemiş olabilirmiyim daha takmadım geri
Çoğu eğilmiş hocam. Keşke sağa sola kaydırarak çıkarmaya çalışsaydın. Geçmiş olsun.
Macun yandan da taşmış. Çok sürülmüş bu macun bu işlemciye. Yapışması çok doğal.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu eğilmiş hocam. Keşke sağa sola kaydırarak çıkarmaya çalışsaydın. Geçmiş olsun.
Yapmayın hocam sağa sola oynatarak çektimde felaket yapışmış harbiden mi diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun yandan da taşmış. Çok sürülmüş bu macun bu işlemciye. Yapışması çok doğal.
Ah kafami öpiyim 2 sene önce işlemciyi yeni aldığımda takmıştım gittimi şimdi r5 5600üm

Bünyamina

80+ Platinum
Yapmayın hocam sağa sola oynatarak çektimde felaket yapışmış harbiden mi diyorsunuz
Maalesef 10 dan fazla eğilme mevcut. Sağ yukarı ve sol yukarıdakileri görebiliyorum. Aşağıyı ve ortayı tam göremiyorum. Sende dikkatli bakarsan anlarsın.

Ah kafami öpiyim 2 sene önce işlemciyi yeni aldığımda takmıştım gittimi şimdi r5 5600üm
Gitti demeyelim de artık işlemci pinlerini kendi emeğinle uğraşıp düzeltebilir misin bak bakalım. Netteki videolardan da yardım alırsın.

Son düzenleme:

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef 10 dan fazla eğilme mevcut. Sağ yukarı ve sol yukarıda görebildiklerim mevcut. Aşağı ortayı tam göremiyorum. Sende dikkatli bakarsan anlarsın.
Evet yamulmaları görüyorumda onlar öyle duruyor sandım hepsinin dikmi olması lazım

Bünyamina

80+ Platinum

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Hiç kurcalama bilgisayarcıya götür düzeltirken kırılabilir Ve çöp olabilir işlemci.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam umarım düzelir. aynı durumu daha yüksek işlemcide yaşamamışsınız dua edin. :peepokalp:

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Çaydaş
Aynısını bende yasadım artık sokerken pc yı acıyorum işlemcıyı ısıtıyorum kı kolay cıksın macundan böylelikle yana kaydırarak cok kolay bır sekılde cıkmıs oluyor. Bende de yamulmalar oldu ama 3 5 tane pimde olduydu kendım ınce tornavıda yardımıyla duzelttım kullanamaya devam edıyorum. Çok geçmiş olsun .ss

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Aynısını bende yasadım artık sokerken pc yı acıyorum işlemcıyı ısıtıyorum kı kolay cıksın macundan böylelikle yana kaydırarak cok kolay bır sekılde cıkmıs oluyor. Bende de yamulmalar oldu ama 3 5 tane pimde olduydu kendım ınce tornavıda yardımıyla duzelttım kullanamaya devam edıyorum. Çok geçmiş olsun .ss
:( yarın tanıdığım bir bilgisayarcıya gideceğim umarım düzeltir yoksa yeni işlemci almak mesele değilde ikinci eli bile 3k edecek işlemciyi mahvetmek üzer sorun işlemciyle bitmiştir umarım diye dua ediyorum anakartada sıçramaz umarım kırılan oin görmedim ama baya eğilmiş 20 tane falan

hocam umarım düzelir. aynı durumu daha yüksek işlemcide yaşamamışsınız dua edin. :peepokalp:
:(( gg olduysa mecbur yenisini alacağız forumda am4 önerisi görürseniz şaşırmayın :D

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Çaydaş
:( yarın tanıdığım bir bilgisayarcıya gideceğim umarım düzeltir yoksa yeni işlemci almak mesele değilde ikinci eli bile 3k edecek işlemciyi mahvetmek üzer
Olan olmuş aga yapcak bişi yok, düzeltirken bir terler döktüm anlatamam yani. 1 kere bile olsun başa gelmesi gerekiyor bazı şeylerın. Bir daha sökerken pc yi aç ısınsın biraz işlemci ondan sonra sök çok daha basit oluyor ^^

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Anakart zarar görmüşmüdür
Belli olmaz Onu İşlemci düzeldikten sonra anlayabiliriz. Bazen işlemciyi sökerken anakarttaki pin yuvasını yamultabiliyoruz. Başımıza gelmişti İşlemci aynı seninki gibiydi El ile düzeltmeye çalışırken kopardık tamirde edemedik daha sonra sıfır işlemci aldık bu seferde anakarta takamadık yuvaya oturmuyordu Baya uğraştık sonunda işlemciyi iade ettik am5 sisteme geçtik :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom