Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

Asus Laptopum Bence Gerektiği FPS i vermiyor

Garantiden çıkartmıyor ram takviyesi. Asus müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum sen de arayabilirsin. Yalnız ben ssd den bahsetmiyorum ram takman lazım. Aynı sorunu yaşadım çok fazla araştırdım ve 16gb ram ekleyerek sorunu çözdüm. Yalnız kendin takacaksan kasayı açarken rgb şerit led...
  2. ichbinstolz

Asus Laptopum Bence Gerektiği FPS i vermiyor

Kanka sorun tek kanal 16 gb ram olması bilgisayarda. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum. İlk aldığımda rezaletti fps. Bi 16 gb daha ram alıp taktım bazı oyunlarda %50 derecede fps artışı yaşadım. Her oyuna %50 etki etmese de ciddi bir artış sağlıyor. Normalde tek kanal ram masaüstünde çok fark...
  3. ichbinstolz

Aldığım Laptop'da fps sıkıntısı yaşıyorum

Aynı frekansta bir ram işini çözer markanın aynı olmasına gerek yok. Senin laptop yeni seri roglardan galiba ddr5 miş. Ben de curcial marka ram almıştım sorunsuz çalışıyor, sana da bunu tavsiye ederim...
  4. ichbinstolz

Aldığım Laptop'da fps sıkıntısı yaşıyorum

Mux switch yok bu modelde muhtemelen. Ben de Rog Strix g15 kullanıyorum mux switch yok valorantta 160-170-180 arası oynuyor. bazı yerlerde 200 fps alıyorum. Ram tek kanal 16 muhtemelen ondan. Aynı özellikte bir 16 ram daha alıp takın kimi oyunlarda neredeyse yarı yarıya fps artışı göreceksiniz...
  5. ichbinstolz

rtx 3050ti amd ryzen 7 4800h aşırı düşük fps

Mümkündür hocam dediğiniz. Benim asus rog strix g15 modelinde çok araştırdım fps düşüktü bende de o kadar araştırmadan sonra sorunun benim söylediğim şeyden dolayı olduğunu öğrendim (en azından kendi laptopumun modelindeki) ama dediğiniz gibi ben de bu kadar düşük fps almıyordum
  6. ichbinstolz

rtx 3050ti amd ryzen 7 4800h aşırı düşük fps

Bilgisayarın laptop sanırım. H işlemciler laptoplarda oluyor. Buna benzer bir sorun asusun rog serisinde vardı 16gb rami tek kanal olarak verdikleri için ram darboğazı yapıyordu pc. Benim fps bu kadar düşük değildi ama bir 16 ram daha alıp takınca hatrı sayılır bir performans artışı yaşadım...
  7. ichbinstolz

Çözüldü✓ Windows bozulma nedenleri

@milenix 'in de dediği gibi, temiz kurulum ile format at keyfine bak dostum.
  8. ichbinstolz

biosu güncellemezsem ne olur

Etmez ama yeni sürümde performans geliştirmeleri vs varsa onlardan mahrum kalırsınız. Yani özetle yeni sürümde bilgisayarın performansını arttıracak, yada bir hatanın fixlenmesi vs gibi bir sey varsa ondan mahrum kalırsınız
  9. ichbinstolz

Bilgisayarımı belli bir süre kullandıktan sonra wifi'yi görmüyor.

İlginç bir şekilde ben formattan sonra da sorunu yaşamaya devam ettim. Format atma sebebim bu konu değildi tabii ki. 1675610211 Arkadaşa söylediğim bağdaştırıcı sıfırlama olayından sonra yaşamadım henüz böyle bir şey o yüzden kendisine de o yöntemi önerdim 1675610312 Belkide Windows update ile...
  10. ichbinstolz

Hocam format çözüm olmadı bende. Sırf bu sorun için pc yi formatlamadım tabii ki ama formatlamadan önce de vardı daha sonra formatladıktan sonra da yaşamaya devam ettim söylediğim işlemi yaptıktan sonra bu tarz bir sorun yaşamadım henüz. Benim laptopumda asus
  11. ichbinstolz

Hocam benim size önerdiğim yöntemi de deneyin. Benzer sorunları ben de yaşıyordum durduk yere wifiden atma hatta durdum yere wifi kısmında kullanılamaz yazıp wifi görmüyordu yaptıktan sonra böyle sorunlarla karşılaşmadım hiç
  12. ichbinstolz

Rica ederim hocam. Ama size tavsiyem 3.parti driver kurma programlarından uzak durmanız. Saçma sapan driverlar yüklüyorlar pc ye. Mümkün mertebe anakartınızın kendi sitesindeki driverları kullanmaya çalışın. Size tavsiyem o programı kaldırıp anakartınızın sitesindeki en son sürüm olan driver'ı...
  13. ichbinstolz

sürücü onarımı için yeniden başlatın hatası

Yanlış sürücü/sürücülerin kurulmasından kaynaklı bir hata olması muhtemel. Aygıt yömeticisine girip sürücülerin yanında sarı ünlem işareti vb işaret var mı yok mu kontrol edin. Eğer yoksa benim size önerim temiz kurulum ile format atmanız olacaktır
  14. ichbinstolz

Ekranda yırtılma şimşek gibi

Ayarlardan Vsync özelliğini açıp tekrar bakabilir misiniz hocam
  15. ichbinstolz

Hocam öncelikle Bilgisayarınız için en güncel wifi sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun. Sonrasında ise Windows/Ayarlar/Ağ Ve internet/ Gelişmiş Ağ ayarları/Ağ sıfırlama seçeneğinden şimdi sıfırla yapıp bilgisayarı yeniden başlatın sorunun devam edip etmediğini gözlemleyin
  16. ichbinstolz

bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor lütfenn

Hocam formatı bilgisayarı sıfırla seçeneğinden mi attınız UEFI ile temiz kurulum yaparak mı?
  17. ichbinstolz

Bilgisayar temizliği nasıl yapılır ?

Hocam sökmeden temizlemeniz çok zor olur verim alamazsınız. YouTube yazıp bakın ekran kartı nasıl sökülür diye çok basit bir işlemdir
  18. ichbinstolz

Bilgisayar temizliği nasıl yapılır ?

Hocam saç kurutma makinesi yerine bir adet el kompresörü almanızı tavsiye ederim. Ekran kartı ve egzoz fan temizliği olarak, ekran kartını söküp kulak çöpüne kolonya dökerek silebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Ezoz fanına da aynı işlemi uygulayabilir ya da kırtasiyeden tuval fırçaları var çeşit...
  19. ichbinstolz

Bilgisayarınız Düzgün Başlatılamadı (Windows 10)

Cmd yi yönetici olarak başlat. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth (Enter) sonraki satıra DISM / Online /Cleanup-image /Restorehealth (enter) sonraki satıra SFC/SCANNOW (Enter) Sırasıyla kodları yazdığım gibi her koddan sonra boşluk bırakarak yaz hepsini yaptıktan sonra pc yi tekrar...
Top Bottom