Neler Yeni

Bilgisayar temizliği nasıl yapılır ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ekran kartı fanlarının yaprakların da yani iç kısmında ve üstünde ki plakada hafif toz var ayrıca bilgisayar kasasının egzoz fanı ve ön tarafta ki fanlar da aynı şekilde toz var parçalara zarar vermeden nasıl temizlerim ?
(Parçaları sökmem mümkün değil daha önce hiç takıp sökmedim riske girmek istemiyorum)

Saç kurutma makinesinin soğuk kısmı ile son güçte hava tutsam bir şey olur mu ?

Hanaz

80+ Gold
Ekran kartı fanlarının yaprakların da yani iç kısmında ve üstünde ki plakada hafif toz var ayrıca bilgisayar kasasının egzoz fanı ve ön tarafta ki fanlar da aynı şekilde toz var parçalara zarar vermeden nasıl temizlerim ?

Saç kurutma makinesinin soğuk kısmı ile son güçte hava tutsam bir şey olur mu ?
Ben kulak pamuğuyla temizliyorum hafiften nemleyerek önce elimle pamuğu yuvarlıyorum gpu nun içine pamuk girmesin diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam saç kurutma makinesi yerine bir adet el kompresörü almanızı tavsiye ederim. Ekran kartı ve egzoz fan temizliği olarak, ekran kartını söküp kulak çöpüne kolonya dökerek silebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Ezoz fanına da aynı işlemi uygulayabilir ya da kırtasiyeden tuval fırçaları var çeşit çeşit boyda olan ince uçlu o tarz bir fırça alıp onunla temizleyebilirsiniz

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam saç kurutma makinesi yerine bir adet el kompresörü almanızı tavsiye ederim. Ekran kartı ve egzoz fan temizliği olarak, ekran kartını söküp kulak çöpüne kolonya dökerek silebilirsiniz ben öyle yapıyorum. Ezoz fanına da aynı işlemi uygulayabilir ya da kırtasiyeden tuval fırçaları var çeşit çeşit boyda olan ince uçlu o tarz bir fırça alıp onunla temizleyebilirsiniz
Ekran kartını sökemem en başta dediğim gibi çünkü hiç tecrübem yok o riske girmek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,415
Üyeler
164,489
Son üye
espiyano
Top Bottom