Arama sonuçları: *

1. kaiberdono

"6700 XT ve AMD Sürücü Problemi

yeni driverı kurarken driver only seçeneği ile kurun. bu özelliği keşfettikten sonra adrenalini hiç aramadım, memnunum.
  2. kaiberdono

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardım

İnternetten araştırdığımda sizin yaşadığınıza benzer sıkıntılar yaşayanlar olmuş. Genel olarak bir çözüme ulaşmamış. XMP kapalıyken bile bu problemi yaşamanız işlemciyle alakalı bir problem olabileceğini işaret ediyor. Son bir test olarak windowsun kurulu olduğu ssdyi değiştirip diğerine...
  3. kaiberdono

hocam o kadar zamanda hata tespit etmediyse ramde problem yoktur. temiz kurum dediniz, o yüzden oyunların anticheat tarzı programları yüklü olmadığını varsayıyorum. bazı anticheat uygulamalı çöktürebiliyormuş sistemi. şöyle bir şey aklıma geldi: 13-14. nesil 9xx işlemcilerde güç ayarlarıyla...
  4. kaiberdono

hocam memtest86 testi yapin. ramleri tek takip en azindan yarim saat surede hata gozlemleyin. memtest64 de yapabilirsiniz ama test suresince mavi ekran verirse hatayi goremeyebilirsiniz.
  5. kaiberdono

Çözüldü✓ Sıklıkla Mavi Ekran Hataları Yiyorum Bakabilir misiniz?

hocam ramlerinizden en az 1 tanesi hatali gozukuyor. tek tek takip testi yapabilir misiniz? 1 hata cikmasi yeterli testi surdurmenize gerek yok.
  6. kaiberdono

xmp kapatmayi denediniz mi?
  7. kaiberdono

Çözüldü✓ Sıklıkla Mavi Ekran Hataları Yiyorum Bakabilir misiniz?

30-60 dakika arası memtest64 testi yapabilir misiniz? Windows açıkken yapılıyor. Program açıldığında rami başta tararken 15-16gb arasında bir rakam olmasına dikkat edin. 13-14gb civarı kalıyorsa memtest86 yapmanız daha iyi olacaktır. https://www.techpowerup.com/memtest64/ Örnek resim: 16322 mb...
  8. kaiberdono

Sistemimi topladım nasıl olduğunu yorumlar mısınız?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ 1 tb kingston nv3 seçimi ile toplam 32.144 oluyor. 2. rami siteden kendiniz alırsanız daha ucuza geliyor...
  9. kaiberdono

5600g Yanına Rx7600 almam mantılımı

5600G ile verimli kullanabileceğiniz en üst kart listesi: 6700XT belki bir tık üstte kalabilir. 5600G apudan ekran kartına geçmek çok fark ettiriyor. Ben de aynı durumu yaşadım 2. el bir 5600XT'ye geçtiğimde her şey çok farklı olmuştu. Bence 2. el bir rx6600-xt (4500-5000tl arası) işinizi...
  10. kaiberdono

Fandan gelen ince tiz cızırtı nedir?

Muhtemelen ekran kartinin bobin sesini duyuyorsunuz. coilwhine olarak geciyor adi.
Top Bottom