Arama sonuçları: *

1. K

Sekiro Oynayamıyorum

GTX 1650 ekran kartı, Intel i7 9750H işlemciye sahibim. Çoğu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum ama Sekiro oynamaya çalıştığım zaman ekran kartım 90 dereceleri görüp oyunu kapatıyor. Grafikleri düşüğe aldığım zaman da aynı sorunu yaşıyorum. Yeni fan aldım, termal macunu yeniledim, soğutucu aldım...
  2. K

W11 Laptop açılmıyor

Az önce Windows Update kısmından Windows 10 olan bilgisayarımı W11e güncelledim. Yeniden başlat seçeneğine bastığımda ise W11 olduğu açılışta çıkan sesten belli oluyor ama hiçbir şekilde ekran görüntüsü alamıyorum. Ekranım simsiyah bir şekilde kalıyor. Sadece farenin imlecini görebiliyorum...
  3. K

SSD biosta gözükmüyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/mavi-ekran-sonrasi-sistemim-coektue.349272/ Dostum şu konuya bakar mısın aynı sorunu bende yaşadım bunlar gibiyse benim SSD cortlamış seninkide öyle olmuş olabilir
  4. K

Hatalı parçayı arıyorum

Teşekkürler tek çarem garantiye vermek daha alalı 6 ay oldu SSD'nin haline bak.
  5. K

Hatalı parçayı arıyorum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/mavi-ekran-sonrasi-sistemim-coektue.349272/ 1620671552 HDTune indirdim test yapmaya çalışıyorum böyle bir hata veriyor. 1620671691 Error Scan sekmesi
  6. K

Hatalı parçayı arıyorum

Bu sorunumla ilgili önceden bir konu daha açmıştım şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum. Onun öncesinde sorunu bulmaya çalışıyorumda bir önceki konumun linkini atsam ordaki hatalardan yola çıkarak neyde sorun olduğunu bulabilir misin? Yoksa dediklerini yapmadan bulmak imkansız mı?
  7. K

Hatalı parçayı arıyorum

Merhabalar SSD ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum ve sorunun SSD'de mi yoksa SATA kablosunda mı olduğunu çözemedim. Bunu nasıl anlayabilirim? Yedek bir SATA kablom yok. BIOS'a baktığımda SSD gözüküyor format atarken de öyle ama format atarken SSD'yi seçtiğimde hata alıyorum.
  8. K

Mavi ekran sonrası sistemim çöktü

Ssd kendini sıfırlamış sanırsam format atmaya girdiğimde boş alanla kullanılabilir alan aynı gözüküyor içinde Windows yok gibi 1618477711 Apacer marka SSD var xmp kapalı kurulum nasıl yapabilirim
  9. K

Mavi ekran sonrası sistemim çöktü

Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi video izliyordum birden mavi ekran hatası aldım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ilk fotoğrafta gördüğünüz ekranla karşılaşıyorum biosa girdiğimde SSD gözüküyor formata girdiğimde de SSD çıkıyor ilk başta hata vermeden kurulumu başlatmıştı ama hata verip...
  10. K

1650 SUPER 1600 AF Darboğaz Sorunu

Teşekkürler herhangi bir fps drop yaşamıyordum ama bu değerleri görünce ürküttü.
  11. K

Sanırsam öyle arkada açık olan uygulamalarda bu yüzdeleri etkileyebilir mi? Discord Opera gibi
  12. K

Ultrada aldığım değerler bu şekilde
  13. K

Yüksek düşük karışık bir şekilde ayarladım görüntüleri 1920x1080'de oynuyorum. 1604833578 b450m s2h modeli
  14. K

GTX 1650 Super ve Ryzen 5 1600 AF işlemciye sahibim. Rainbow Six Siege oynarken %80 işlemci kullanımı, %60 ekran kartı kullanımı görüyorum. Bu darboğaz anlamına gelir mi?
Top Bottom