Neler Yeni

Hatalı parçayı arıyorum

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
Merhabalar SSD ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum ve sorunun SSD'de mi yoksa SATA kablosunda mı olduğunu çözemedim. Bunu nasıl anlayabilirim? Yedek bir SATA kablom yok. BIOS'a baktığımda SSD gözüküyor format atarken de öyle ama format atarken SSD'yi seçtiğimde hata alıyorum.

En İyi Cevap
7
Sorun SSD'de, sata kablosunda, anakartta ki sata portunda, BİOS'da veya Güney köprüsünde olabilir. SSD'yi aynı kablo ile farklı (çalışan) sistem de denemen lazım. Eğer başka pc de çalışırsa senin sistemde bir şey vardır.

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun SSD'de, sata kablosunda, anakartta ki sata portunda, BİOS'da veya Güney köprüsünde olabilir. SSD'yi aynı kablo ile farklı (çalışan) sistem de denemen lazım. Eğer başka pc de çalışırsa senin sistemde bir şey vardır.
Bu sorunumla ilgili önceden bir konu daha açmıştım şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum. Onun öncesinde sorunu bulmaya çalışıyorumda bir önceki konumun linkini atsam ordaki hatalardan yola çıkarak neyde sorun olduğunu bulabilir misin? Yoksa dediklerini yapmadan bulmak imkansız mı?

En İyi Cevap
7
Yoksa dediklerini yapmadan bulmak imkansız mı?
Gibi gibi.
Bu sorunumla ilgili önceden bir konu daha açmıştım şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum. Onun öncesinde sorunu bulmaya çalışıyorumda bir önceki konumun linkini atsam ordaki hatalardan yola çıkarak neyde sorun olduğunu bulabilir misin? Yoksa dediklerini yapmadan bulmak imkansız mı?
At bakayım bi.

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gibi gibi.

At bakayım bi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDTune indirdim test yapmaya çalışıyorum böyle bir hata veriyor.

Error Scan sekmesi

Ekler

• asd.png
    asd.png
    30.2 KB · Hit: 40
  • asdd.png
    asdd.png
    26.2 KB · Hit: 37
En İyi Cevap
7

HDTune indirdim test yapmaya çalışıyorum böyle bir hata veriyor.

Error Scan sekmesi
Muhtemelen SSD bozuk gibi görünüyor. Başka bir (çalışan) sistem de deneyin yine olmassa SSD bozuktur.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Anakar
Merhabalar SSD ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum ve sorunun SSD'de mi yoksa SATA kablosunda mı olduğunu çözemedim. Bunu nasıl anlayabilirim? Yedek bir SATA kablom yok. BIOS'a baktığımda SSD gözüküyor format atarken de öyle ama format atarken SSD'yi seçtiğimde hata alıyorum.
tta ışık yanabilir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,280
Üyeler
165,958
Son üye