Yardım Yeni RTX5070 goruntu veremiyor

Eve gideyim herşeyi tekrar yapacağım. Bana driver gibi grldi ama olmazsa servise yollayacağım artık bilmiyorum. Lakin ramlerden olsa pc açılmaması lazım sorun görüntünün windowsda ekran kartı ile aktarılamaması aslında.
DDU ile kaldırıp yükleyin hocam sürücü güncellerken.

Bios ayarlarında PCIe 1 hattını Auto modundan çıkarıp Gen 4'ü seçin sorun çözülecektir. Mayıs ortasına kadar da MSI B650'ler için yeni bios güncellemesiyle 1. hattaki seçimi otomatik yerine Gen 4'ü default yaparak ayar yapmadan kullanımı destekleyecek.
Bunu b650m-b için bulamadım videosu falan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDU ile kaldırıp yükleyin hocam sürücü güncellerken.
Hocam format atıyorum direkt gerek var mı ddu

Bunu b650m-b için bulamadım videosu falan var mı

Hocam format atıyorum direkt gerek var mı ddu
Hocam bence formata gerek yok, zaten atmışsınız. Eğer düzgün bir şekilde format atıldığını düşünüyorsanız tekrar atmanıza gerek yok, onun yerine burada önerilen adımları bir deneyin olmazsa ve gerekirse yine format atarsınız.

Hocam bence formata gerek yok, zaten atmışsınız. Eğer düzgün bir şekilde format atıldığını düşünüyorsanız tekrar atmanıza gerek yok, onun yerine burada önerilen adımları bir deneyin olmazsa ve gerekirse yine format atarsınız.
Düzgün kafayla her detaya bakacam amaPCI slotu ile alakalı olduğunu düşünüyorum acaba bios uğdate yaparken bir alt sürümünü mü kullansam

Düzgün kafayla her detaya bakacam amaPCI slotu ile alakalı olduğunu düşünüyorum acaba bios uğdate yaparken bir alt sürümünü mü kullansam
Bios güncellemesinden önce de bu sorun vardı değil mi?

Hocam Bios'a girin, F7 ile advance'e girin, sonrasında settings kısmından yine advanced, advance'in içinden ▶ PCIe/PCI Sub-system Settings, ▶ PCI_Ex Gen Switch 'ten seçebilirsiniz.

12. sayfa: https://download-2.msi.com/archive/mnu_exe/mb/AMDAM5BIOS.pdf
Kral ben ve gidince deneyeceğim çok saol. Birde bios update en son sürüm mü olsun ?

Bios güncellemesinden önce de bu sorun vardı değil mi?
Onu tam hatırlayamadım yalan olmasın ama sanki vardı. Daha doğrusu kasa itopya ekran kartını vatandna aldım itopya ramleri takamamış baya zamanımı aldı sonrasında ramleri oturttukran sonra sistem açıldı boot vs ettim.

Kral ben ve gidince deneyeceğim çok saol. Birde bios update en son sürüm mü olsun ?

Onu tam hatırlayamadım yalan olmasın ama sanki vardı. Daha doğrusu kasa itopya ekran kartını vatandna aldım itopya ramleri takamamış baya zamanımı aldı sonrasında ramleri oturttukran sonra sistem açıldı boot vs ettim.
Evet hatırladım bios uğdatesi bişey değiştirmedi yani eski biosta da yenisinde de aynı sorun oldu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,233
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri