Sistemimde hiç bir sorun yoktu. 5 dk içeri gidip geldim bilgisayarım kablolu bağlantıdan wifi geçmiş. Ne oldu diye baktığımda öncesinde anlamadım ama daha sonrasında aylar önce karşılaştığım bir problem ile tekrar karşı karşıya olduğumu gördüm. Aylar önce bu problemi nasıl çözdüğü hatırlamıyorum ama yine aynı olay başıma geldi ve bir şekilde çözüldü problemsiz kullanıyordum. Bir türlü kablolu bir şekilde masa üstü bilgisayarımdan kablolu bir şekilde internete bağlanamıyorum. İşin garip yanı, günlük kullandığım ssd ve iş için kullandığım bir ssd var bilgisayarda. En sonunda işin içinden çıkamadım ve format atmaya karar verdim. Diğer ssd'ye geçtiğimde diğer ssd'de aynı problem olduğunu gördüm ve anlam veremiyorum şuan. Ne yaptıysam olmuyor. Realtek sitesi üzerinden güncel driver'ını buldum yükledim olmadı. Asus'un kendi sitesi üzerinden olan driver'ını kurdum olmadı. Kabloyu çıkar,tak modemi resetle,kablo kontrolü driver kaldır yükle bilgisayara reset at, bios sürümünü kontrol et ve daha niceleri. Bu arada kabloda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Ethernet çıkış portunda takmadan önce turunca ışık yanıyor, kabloyu taktığımda turuncu ışık yine yanıyor yeşil ışık yanıp sönüyor. Modem kısmında da herhangi bir problem yok. İnternet akışında da şuan bir problem yok. Anakart üzerindeki ethernet portunun yandığını düşünmüyorum yine daha önce bu problemle karşılaştım ve bir şekilde çözülmüştü. Rica ediyorum lütfen yardım edin.
İşlemci: AMD RYZEN 5 7600x
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 5070 TI Windforce OC SFF 16G
RAM: Corsair vengeance 32gb (2x16gb) 6400mhz ddr5
SSD: Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD / Resimleri aldığım sistemde Sandisk 480 GB 3D SSD
Anakart: Asus PRIME B650-PLUS WIFI
Driver kurarken aldığım hata. Kablo takılı ve kontrol ettim herhangi bir problem görünmüyor.
Driver'ı kaldırdıktan sonra. Aygıt Yöneticisi/Görünüm/Gizli Aygıtları Göster Açık.
İlgili Driver'ı kurduktan sonra. Aygıt Yöneticisi/Görünüm/Gizli Aygıtları Göster Açık.
İşlemci: AMD RYZEN 5 7600x
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 5070 TI Windforce OC SFF 16G
RAM: Corsair vengeance 32gb (2x16gb) 6400mhz ddr5
SSD: Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD / Resimleri aldığım sistemde Sandisk 480 GB 3D SSD
Anakart: Asus PRIME B650-PLUS WIFI
Driver kurarken aldığım hata. Kablo takılı ve kontrol ettim herhangi bir problem görünmüyor.
Driver'ı kaldırdıktan sonra. Aygıt Yöneticisi/Görünüm/Gizli Aygıtları Göster Açık.
İlgili Driver'ı kurduktan sonra. Aygıt Yöneticisi/Görünüm/Gizli Aygıtları Göster Açık.