Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Anakartıma hangi m2 uyumlu ve hangisini almalıyım

Maksimum bütçen ne
  2. kyloitch

Anakartıma hangi m2 uyumlu ve hangisini almalıyım

SSD tarafında ucuza kaçmama taraftarıyım eğer ilgilenirsen Kingston Renegade alabilirsin
  3. kyloitch

SSD'imde 33 gb yer kaldı performansı etkiler mi?

Ben etkileyeceğini düşünüyorum sonuçta uygulamalar çalışırken yazma yapıyor yazma yapabileceği yeterli alan yoksa hata verir sorun oluşur
  4. kyloitch

Sizce Sistemim nasıl?

HDD'yi sat veya bilgisayardan çıkarıp fotoğraf falan depolamak için kullan. Tamamen SSD'ye geç. Hatta 1 TB SSD al. Ekran kartın aşırı yetersiz. Kullanıma bağlı çift M.2 slotlu ve Type-C girişli anakart alınabilir, başka da bir sorun göremedim.
  5. kyloitch

Bu fiyata sistem iyi midir ? 23.4k fiyat

Dostum kusura bakma ama iğrenç bir sistem toplamışsın. İşlemci tarafında 7500F ve 7600 harici bir şey alma. 7800X3D'ye kadar oyun için bütün işlemciler aynı FPS'i veriyor. Fazladan para vermene gerek yok. Onun harici Intel ekran kartı almışsın. Buna da gerek yok. O kart çok kötü. RTX 3060...
  6. kyloitch

Bilgisayarim Kotu Olmamasina Ragmen Youtube'da kasiyor

4k da falan mı izlemeye calisiyon
  7. kyloitch

Pc topladım ekran gelmiyor acil yardım

Bir şeyi yanlış takmışsındır kurcala iyice tekrar tekrar kontrol et
  8. kyloitch

Bilgisayarım durduk yere ağırlaşıyor, yavaşlıyor

Şuan boş yer var gözüküyor ama arkada bir yükleme falan olsa bellekteki boş yer o yüklemeyi karşılayamadığından donma ve yavaşlama olması muhtemel. Kaldı ki boş yer var nasıl olsa diyerek sürekli böyle yükte çalıştırmak bilgisayarı yorar zaten. Bak işlemcin 4,50 gHz'de çalışıyor.
  9. kyloitch

Bilgisayarım durduk yere ağırlaşıyor, yavaşlıyor

Dostum aynı anda bir çok uygulama açmışsın en başından orda hata yapıyorsun Allah bilir başka ne yaptın
  10. kyloitch

Çözüldü✓ Rx580 8gb ryzen 5 3600işlemci 32gb ram PC

HDD'yi en kısa zamanda o sistemden çıkar. SSD bozulur haberin olsun.
  11. kyloitch

Ekran Kartım Darboğaz Mı Oluyor?

Acilen 5600 işlemciye geçiş yapmaya çalışmanızı tavsiye ederim. İnşaallah gerekli bütçeyi ayarlayabilirsiniz.
  12. kyloitch

Rtx 2070 ile İ5 12400f darboğaz yaparmı

İmkansız
  13. kyloitch

Adim adim pc montajı yardim edermisiniz

2 tane mi sistemin var la
  14. kyloitch

PALİT RTX 4060 ekran kartı barındıran bu sistemin fiyatı ve performansı nasıldır

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-238-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u23896 Bu ikisini al. Bu...
  15. kyloitch

PALİT RTX 4060 ekran kartı barındıran bu sistemin fiyatı ve performansı nasıldır

Şunu almayı aklının ucundan bile geçirme sakın
  16. kyloitch

Adim adim pc montajı yardim edermisiniz

Yapamadın mı hala?
  17. kyloitch

Bilgisayar çöktü minidump bakarmısınız

Kendin de kontrol edebilirsin. Örnek bir rehber paylaşayım.
  18. kyloitch

Çözüldü✓ Oyunlarda restart atma veya kapanma

Oyunu açar açmaz mı kapanıyor bilgisayar yoksa belli bir sıcaklığa çıktıktan sonra mı? Buna dikkat ettin mi? Yazılımsal olarak bir problem yoksa (ki öyle görünüyor) bir sistem bileşenin bozulmuş.
  19. kyloitch

Ryzem 5 5600 rx7600 msı a520m-a pro nasıl

Link at verdiğin bileşenler tek başına yeterli değil. Güç kaynağı iyi değilse mesela en ufak elektrik kesilmesinde ekran kartıymış işlemciymiş yanar hepsi.
Top Bottom