Neler Yeni

PALİT RTX 4060 ekran kartı barındıran bu sistemin fiyatı ve performansı nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Erdoğdu
Merhaba arkadaşlar.Hepsi burada üzerinde böyle bir bilgisayar gördüm. Fikirlerinizi merak ediyorum. Fiyatı sunduğu özelliklere göre çok yerinde geldi bana. Sizler ne düşünürsünüz? Almalı mıyım sizce?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    53.6 KB · Hit: 26
  • Adsız.png
    Adsız.png
    314.4 KB · Hit: 23

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Necip
Merhaba arkadaşlar.Hepsi burada üzerinde böyle bir bilgisayar gördüm. Fikirlerinizi merak ediyorum. Fiyatı sunduğu özelliklere göre çok yerinde geldi bana. Sizler ne düşünürsünüz? Almalı mıyım sizce?
aynı sistemi cpusu daha iyi şekilde ve asus 4060 olarak 19-20k ya alırsın 15 bin tl fazladan ödersin bunu alarak alma bunu

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Rüveyda Akın

Bu ikisini al. Bu hazır sisteme 1 TB SSD ve Kingston Beast Black CL36 RAM ekle aşağıdan. Kasa olaraksa FSP'yi seç. Birkaç bin lira fazladan para veriyorsun ama şu alacağın daha doğrusu kazıklanmak üzere olacağın sistemden çok çok daha iyi bir sistem topluyorsun.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemin parça kalitesinin rezilin ötesinde olmasını geçtim, bu fiyata bu sistem dolandırıcılık sayılır. Asla, asla, asla ve asla alınmaz

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Emirhan
illa çift monitör istiyorsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer tek monitör istiyorsanız (ayrıca benimde önerimdir)

Bu ikisini al. Bu hazır sisteme 1 TB SSD ve Kingston Beast Black CL36 RAM ekle aşağıdan. Kasa olaraksa FSP'yi seç. Birkaç bin lira fazladan para veriyorsun ama şu alacağın daha doğrusu kazıklanmak üzere olacağın sistemden çok çok daha iyi bir sistem topluyorsun.
kyloitch hocamın atıığı sistemi alın

Top Bottom