Arama sonuçları: *

1. L

Flash Bellekde Olan Virusu Silemiyorum

Kendi bilgisayarina gecebilir derken anlayamadim. Pazar gunleri acik olmuyor diye biliyorum pazartesiyi bekleyesim yok, ISO dosyasi kuracagim bilgisyara format atacagim.
  2. L

Flash Bellekde Olan Virusu Silemiyorum

Flash bellegi takinca otomatik olarak Trojan geliyor icindeki dosyalari silmeye kalkisiyorum silmiyor hic hata felanda vermiyor 'Bu dosyasi silmezsiniz' gibisinden. Windows defendera direkt olarak trojan autorun geliyor sonra flashi cikartiyorum eylemleri baslatiyorum siliniyor. Benim bu virusu...
  3. L

USB Format ile Windows Formatin Farki Nedir?

A101 felan acik olmuyor ya, benim arkadas A101'in tam ustunde oturuyor ondan oyle dedim sizde haklisiniz :D 1619909363 4GB Flash bellegim var ona yukleyebilir miyim yani? 1619909407 Kullanilabilir : 3,72 imis.
  4. L

USB Format ile Windows Formatin Farki Nedir?

Arkadaslar USB'm vardi arkadasim'da kaldi yarin pazar oldugu icin cikamiyorum disari, pazartesiyi de bekleyesim yok. Windows'tan atsam bir fark oluyor mu, cunku bir keresinde regedit icin format atmistim regedit halen ayniydi. Uzun lafin kisasi USB format ile Windows formatin ne farklari var?
  5. L

pc açık kalma süresi

Bilgisayarın kaç W harcadığına bağlı elektrik faturası.
  6. L

pc açık kalma süresi

Sıkıntı olmaz. Elektrik faturası fazla gelir o kadar :D
  7. L

Sistemime ne kadar verirdiniz

3 lira
  8. L

Pc yi nasıl bozarım?

N-nasıl yani ben şimdi BIOS günceller iken elektrikler kesilse naneyi yiyomuyum?
  9. L

Bir İnternet Bu Kadar Kötü Olabilir Mi?

Konuyu Konuyu nasıl paylaşabildiniz!?
  10. L

Bu ses intihar sebebi!

Bende de nadiren oluyor günde 1 kere felan. Az olduğu için takmıyordum, hatta unutmuştum bile sesi dinleyince hatırladım. Çözümünü bulduysan ben de yapayım.
  11. L

2 Gb Ekran Kartı +5 gb ram

Hocam o bütçe de çok bişey beklemeyin, 20-50 fps oynarsınız dediğiniz sistem ile.
  12. L

4+1 olabilir :D
  13. L

Bütçe nedir?
  14. L

Toplanın bugün, "Yunusyes"'in Ekran kartı ve İşlemcisinin markasını tahmin etme oyunu oynuyoruz. Olleyy
  15. L

8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim?

çalıştıra msconfig yazıp entera basın önyüklemeye gelin gelişmiş seçeneklere tıklayın bellek üst sınırına bi kere tıklayıp tiki tekrar kapatın pcyi yeniden başlatın düzelir
  16. L

8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim?

İmzanda ki ramin neden düşük kullanıldığının sorununu msconfig ten denedin mi?
  17. L

Ağ bağdaştırıcısı yok

sakin ol a*k
  18. L

Windows çok Ram yiyor ve GTA 5 Online'da drop yiyorum.

hocam benim pek bilgim yok ama discordda 3d diyor gta da copy diyor bir alakası olabilir belki
  19. L

YARDIM! bilgisayar mavi ekran veriyor.

format attım win 10 güncellemerini yaptıktan sonra yükledim driveri sorun düzeldi yardım edenlere yinede teşekkür ederim
  20. L

YARDIM! bilgisayar mavi ekran veriyor.

Aynı sorun oldu bende tekrar format attım driveri yüklemedim şu anda Windows güncellemeleri bittikten sonra yükleyeceğim ekran kartı driverini sıkıntı çıkarsa yazarım
Top Bottom