E tamam işte oyunun ihtiyacı olan 11-12 gb, sen ona 8 gb vericeksin, 2-3 gb'ını zaten hali hazırda bilgisayar kullanıyor olacak, 16 gb ram'in yoksa rustta performans kaybetmeye hazır ol.o 16 larda. ben 8 için soruuyorum.
E tamam işte oyunun ihtiyacı olan 11-12 gb, sen ona 8 gb vericeksin, 2-3 gb'ını zaten hali hazırda bilgisayar kullanıyor olacak, 16 gb ram'in yoksa rustta performans kaybetmeye hazır ol.o 16 larda. ben 8 için soruuyorum.
drop yemiyordun yani ve hangi grafikteryzen 3100 gtx 1650 super 8gb ram ile 120 150 kişilik sunucularda rahatça takılıyordum sende de sorun olacağını sanmam.
çalıştıra msconfig yazıp entera basın önyüklemeye gelin gelişmiş seçeneklere tıklayın bellek üst sınırına bi kere tıklayıp tiki tekrar kapatın pcyi yeniden başlatın düzelirNasıl deneyeceğim.
yersin adam akıllı oynayacaksan en az 16Gb lazim. Oyun 12Gb kullanıyordu dc açıkken8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
indirim falan mı oldu rustta8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
Benim arkadaş çift kanal 8GB ile yemedi8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
nvidia'nın optimize ayarlarını kullandım.drop yemiyordun yani ve hangi grafikte
Reis ne diyeyim oyna o zaman belki drop yersin ama oynanır belkiAynen öyle. Grafikler Orta da tutacağım zaten. sayı şeklinde ya bide 1000 se 500 10000 se 5000
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence demekle olmuyor :d