Umut BOZKURT
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
güldürdün kanka8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
eminmisin kanka kimisi yemezsin dedi hatta hepsigüldürdün kanka
nertdeyse 11 gb fenan yemekteydi
sen düşün
galiba yemezsin gibi gibieminmisin kanka kimisi yemezsin dedi hatta hepsi
rust minimum 12 istiyor galiba , bence yersin hiç girişme rust'a8 GB Ram İle RUST ' da DROP Yermiyim? Önceden sormuştum emin olmak için tekrar soruyorum arkada mecburi olarak tek Steam Discord açık olacak.
Aynen öyle. Grafikler Orta da tutacağım zaten. sayı şeklinde ya bide 1000 se 500 10000 se 5000galiba yemezsin gibi gibi
internete de baktım evet yok gibi
ama bil o fazla ram yiyen bir oyun
bence sonradan 8gb ram daha al
rahat rahat oyna
hem kafan rahat olur hem sistemin
bence demekle olmuyor :drust minimum 12 istiyor galiba , bence yersin hiç girişme rust'a
büyük ihtimalle sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle ayarları düşürürsün.Aynen öyle. Grafikler Orta da tutacağım zaten. sayı şeklinde ya bide 1000 se 500 10000 se 5000
Post automatically merged:
bence demekle olmuyor :d
Yani 1650 Super var zannetmiyorum grafik düşüreceğimi ama işte Ram a bağlı. Orta grafikte akarız inşallahbüyük ihtimalle sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle ayarları düşürürsün.
ya en fazla 200 olsun. ama tahminimce solo sunuculara katılırımÇok kalabalık sunuculara girmezsen yemezsin büyük bir ihtimalle
İmzanda ki ramin neden düşük kullanıldığının sorununu msconfig ten denedin mi?büyük ihtimalle sıkıntı olmaz. En kötü ihtimalle ayarları düşürürsün.
o 16 larda. ben 8 için soruuyorum.Yersin, rust 11-12 gb ram yiyor.
ryzen 3100 gtx 1650 super 8gb ram ile 120 150 kişilik sunucularda rahatça takılıyordum sende de sorun olacağını sanmam.ya en fazla 200 olsun. ama tahminimce solo sunuculara katılırım