Arama sonuçları: *

1. leroxy

valorant düşük fps sorunu

destek ekibine yaz ilgilenirler
  2. leroxy

Spider Man Remastered Çözülemeyen FPS Drop !

Eğer bir cleaner uygulaması vs kullanıyorsan veya Omen Gaming Hub vs. üretici firmaların yazılımları üzerinden temizleme fonksiyonlarını kullandıysan olabilir. Benim başıma Omen Gaming Hub'da gelmişti. Cleaner özelliği (süpürge) kullandıktan sonra neredeyse tüm oyunlarımda grafiklerim bozuldu...
  3. leroxy

HP VİCTUS İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR

Hocam eğer Omen Gaming Hub'daki Optimizer özelliklerini kullandıysan veya otomatik aktifleştirdiysen olabilir. Tüm oyunlarımı felç etmişti. Bunun harici sorunun ne kaynaklı olduğunu bulman lazım. Zaten alttan hava almasını güçlendirmek için koyuyorsun onu. Victus'u düz sert bir zemine koysan...
  4. leroxy

HP VİCTUS İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR

Fortnite genel olarak sorunlu bir oyun. Gerek masaüstünde gerek laptopta hem bende hem arkadaşlarımda yaakın çevremde sıkıntılı. Yüksek FPS'te kasmalar mı dersin. Bir türlü çözemedik oynamaktan aşırı zevk alıyorum ama 5500 ve 3060 PC'm olmasına rağmen çoğu zaman 90FPS'i geçemiyor. 1689789689...
  5. leroxy

riot vanguard crash report

Düzelmiş olması lazım.
  6. leroxy

Bilgisayar temizliği

Yani stok fan ve iyi bir macunla yük altında maksimum *** görmeniz lazım diye bir şey yok. İşlemcinin silikonu kötüdür dayanamaz daha fazla güç tüketir daha çok ısınır. Bunları bilemeyiz o yüzden net bir değer vermeniz lazım. Örneğin işte Superposition'a soktuğumda işlemcim ... maksimum derece...
  7. leroxy

Bilgisayar temizliği

İşlemci?
  8. leroxy

Bu ses nerden geliyor ve nedir sizce?

Bende aldıktan 2 ay sonra olmuştu. RX570 vardı o dönem. Sonradan kendi kendine düzeldi nasıl oldu bilmiyorum.
  9. leroxy

Bu ses nerden geliyor ve nedir sizce?

Kasanın kapağını açıp o şekilde de kontrol ederseniz daha anlaşılır olur.
  10. leroxy

Valorant'a Giremiyorum.

bilet at kankam
  11. leroxy

İZMİR İÇİ PC MONTAJ YARDIM

Getir yapayım :D
  12. leroxy

yeni sıfır pc'de yapılması gerekenler

Monitörün Hz'ini arttıracaksın.
  13. leroxy

Günümüzde Güncel Sistem Nedir? Paranızı Ölü Sokete Harcamayın!

AM5'i ben de bekliyorum da şu anda AMD tarafında en güncel soket AM4 iken ölü demek yani..
  14. leroxy

Valorant fps drop yiyorum yardım?

Emin misin? C diskinde Riot Games Klasörünün içinde VALORANT var mı ?
  15. leroxy

Valorant fps drop yiyorum yardım?

değer yok hoca valoyu ssd'ye kur bir de öyle dene.
  16. leroxy

Win 11 e Geçmeli Miyim?

Gereksiz.
  17. leroxy

Kasayı kapattıktan sonra yanan ışık

Herkes boş mesajlar yazmış :kekw: Anakartın PCI slotuna güç gönderdiğini gösteren ışık. Yanıp sönebilir, kapatılabilir veya sabit kalabilir. Gücün ekran kartına iletildiğini gösteriyor kısaca. Kapatmak isterseniz de BIOS menüsünden kapatabilirsiniz. Biraz kurcalayın bulursunuz.
  18. leroxy

Valorant gri çizgi oluştu

Ben de yeşil halini yaşıyorum. Oyun arkada açıkken milisaniyelik şekilde ekran yemyeşil çizgilerle doluyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
  19. leroxy

internet hızım kötü.

Kablolu bağlanmak. Paket hızı arttırmak.
Geri