Arama sonuçları: *

1. mamusk

Takılı olmayan sata power kablosu yandı.

hepiniz çok sağolun dostlar, kabloyu kesince çalıştı. 1633968832 sata power kablosuydu, kesince çalıştı.
  2. mamusk

nasıl bulabilirim? güç kablolarını çıkarmadım ki sadece klavye mouse vb çıkarttım zaten bu haliyle çalışıyordu. 1633968338 yanan kabloyu mu ?
  3. mamusk

dediklerini yaptım şimdi direk güç düğmesine bastım çalışmıyor, ama ekran kartının ışığı yanıyor.
  4. mamusk

ekran kartı güç kablosunu 24 pin kablosunu falan mı diyorsun 1633967226 ama direk fişe taktığımda hemen yanmaya başlıyor bir tık da korkuyorum o yüzden
  5. mamusk

olabilir, bir şeylerle temasa girdiği içinde olabilir çok titiz davranmadım sanırım.
  6. mamusk

bilgisayarı açtım telefona bakıyordum yatakta bi baktım dumanlar yükselmiş pcnin içinde bir şey ler yanıyor,allahtan kabloyu söktüm de durdu, aga sonra baktım boşta bu şekil duran sata power kablosu yanmış, sonra bir daha çalıştırmayı denedim, kablo tekrardan yanmaya başladı ama herşeye güç...
  7. mamusk

Çözüldü✓ Yardımm Pc siyah ekran verdi ve tüm fanlar son devirde çalışıyor

Ekran kartını öyle çıkartıp taktım, biraz bekledim düzeldi ama neden olduğunu anlayamadım.
  8. mamusk

Çözüldü✓ Yardımm Pc siyah ekran verdi ve tüm fanlar son devirde çalışıyor

Oyun oynuyordum mutfağa gittim geldim oturuyodum bi anda ekran gitt tüm ekran kartı işlemci fanı yüksek devirde çalışmaya başladı ve anakrtta ki ekran kartı ışığı yanmaya başladı, kapatma tuşuna bastığım halde kapanma psu nun düğmesinden kapattım tekrar açtım yine aynı sorun ne olabilir kaldım...
  9. mamusk

R7250x ve i5 10400f darboğazı nasıldır?

Yeni psu almanızı tavsiye ederim.
  10. mamusk

Hocam 10400f ile nasıl darboğaz olsun?
  11. mamusk

Hocam yanlışınız var b460m a pro anakartta 4 pin cpu güç girişi yok normal 8 pin var,ve darboğaz olmayacaktır.
  12. mamusk

letgodan pc alıcagım 1200 tl

@revanier fena gelmedi bence biraz pazarlık yapabilirsen.
  13. mamusk

Otomatik driver güncelleme uygulması

geforce experince den bahsediyorsanız sorun olmaz.
  14. mamusk

AMAZON ÜRÜN İADESİ ALMIYOR

amazon tr den aldıysan paranın üstüne konmazlar merak etme. amazondan telefon iadesi yaptım ve hiç sorun yaşamadım.
  15. mamusk

Pc yi nasıl bozarım?

hocam bozmana gerek yok aslında soketine uygun bozuk başka işlemci al kendi işlemcinle değiştir.
  16. mamusk

Pc yi nasıl bozarım?

100 de yüz yük altındayken işlemciyi sök.
  17. mamusk

PC yi kapatamıyorum.

işlemciyi sök :)
Top Bottom