ramazanbalci61
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- ramazan
Amazon dan 6 martta Monster Tulpar T7 V20.3 aldım 8 martta geldi akşam hemen ürünü test ettim ekranda ölü piksel vardı Monster ekran değiştiriyordu bende 0 cihaz söktürmemek için iade ettim 9 martta iade oluşturdum 10 martta Amazon elimize ulaştı 3 gün içinde para yatacakdır diyordu her gün aramamda bir şeyler çıkardılar 1 haftayı geçti hala ürünün parası yatmadı çok sinirliyim mahkeme heyetine gideceğim bilgisayardan para kazanan biriyim zarardayım bunların hepsini şikayet edeceğim monsterında bu durumda kullanıcısını önemsedini gösteren bir hareket bekliyorum
AMAZONDAN BANA YAZILAN ANCA BU 3 GÜN DİYODULAR 7 İLE 10 GÜNE ÇIKDI VE İŞİN KÖTÜ TARAFI NE ZAMAN YATCAĞIYLA İLGİLİ HİÇ BİŞE DEMİYOLAR YÜKSEK MEBLADA PARAM YOK RESMEN PARAMI ALAMIYORUM
Merhaba Ramazan,
Para iadeniz hakkında henüz bir yanıt almamış olduğunuz için üzgünüm.
Sistemden gördüğüm kadarıyla, başka bir çalışma arkadaşım şu anda konuyu sizin için araştırıyor.
Kendisi sorununuzla yakından ilgilenmekte olup, en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.
Yaşanan gecikmeden dolayı içtenlikle özür dileriz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
AMAZONDAN BANA YAZILAN ANCA BU 3 GÜN DİYODULAR 7 İLE 10 GÜNE ÇIKDI VE İŞİN KÖTÜ TARAFI NE ZAMAN YATCAĞIYLA İLGİLİ HİÇ BİŞE DEMİYOLAR YÜKSEK MEBLADA PARAM YOK RESMEN PARAMI ALAMIYORUM
Merhaba Ramazan,
Para iadeniz hakkında henüz bir yanıt almamış olduğunuz için üzgünüm.
Sistemden gördüğüm kadarıyla, başka bir çalışma arkadaşım şu anda konuyu sizin için araştırıyor.
Kendisi sorununuzla yakından ilgilenmekte olup, en kısa zamanda sizinle iletişime geçecektir.
Yaşanan gecikmeden dolayı içtenlikle özür dileriz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim.