Arama sonuçları: *

1. mayklgames

Güç Seçeneklerindeki ayarlar gözükmüyor

-_- ciddi misin ?
  2. mayklgames

Güç Seçeneklerindeki ayarlar gözükmüyor

merhaba ekran görüntüsündeki gibi formattan önce burda bisürü ayarlar vardı işte usb ayarları pci ayaarı işlemci max durum pilde prizde ayarları şimdi 3-5 ayar kalmış nasıl geri getiririm ne yapa bilirim ?
  3. mayklgames

SSD sata 2.5 çevirici

satışa koydum da ne zaman alıcı bulur bilmiyorum o zaman kadar umarım 500 lük işimi görür
  4. mayklgames

SSD sata 2.5 çevirici

Evet 2 tane M2 portu mevcut
  5. mayklgames

SSD sata 2.5 çevirici

Monster tulpar T5 V20.3
  6. mayklgames

SSD sata 2.5 çevirici

Merhaba elimde sata 2.5 SSD mevcut yeni laptop aldım içerisinde sata girişi yok uygun bir fiyata bana bu sata başlığı USB ye falan çevirici önerir misiniz lütfen
  7. mayklgames

Pc Kapanıyor ve Sorun yaşıyorum

Hayır yok şimdide kapandıktan sonra bu geldi
  8. mayklgames

Attım bitti heavy de 7 dk dır 60 derecede seyrediyor ve kapandı şuan
  9. mayklgames

65 dereceyi geçmiyor furmarkta 20 dk sonra kendim kapattım testi ama heavy de 10 dk da kendisi kapanıyor heavy dede aynı şekilde 62 63 derece 1613674671 Tamam denerim 1613674681 Şuan format atıyorum 1613676294 Format bitti sadece AMD driver ve heavy kurmam yeterli değil mi?
  10. mayklgames

Merhaba herhangi oyuna girip 10 15 dk sonra pc kendisini direkt kapatıyor açıldığında bu hatayı alıyorum ekran kartım yenl rx 5700 xt Aorus heavende 10 dk sonra yine kapanıp bu hatayı alıyorum çözümü nedir nasıl anlarım Sistem r5 2600 psu: corsair 650 watt ekran kartı: rx 5700 xt aorus ram...
  11. mayklgames

Siyah ekran Notebook açılmıyor

Evet
  12. mayklgames

Siyah ekran Notebook açılmıyor

Arkadaşlar MsiGl62m7rd notebookumu termal macunu değiştirmek üzere açıp termal macun değiştirdikten sonra kapattım ama malesefki ekrana görüntü gelmiyor PC başlattığımda başlatma ışığı yanıyor ve fan çalışıyor ama ekranda her hangi bir görüntü mevcut değil mümkünse yardımcı olun
Top Bottom