mayklgames
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Merhaba elimde sata 2.5 SSD mevcut yeni laptop aldım içerisinde sata girişi yok uygun bir fiyata bana bu sata başlığı USB ye falan çevirici önerir misiniz lütfen
İnternete SSD to USB yazarak farklı ürünlere bakabilirsinizMerhaba elimde sata 2.5 SSD mevcut yeni laptop aldım içerisinde sata girişi yok uygun bir fiyata bana bu sata başlığı USB ye falan çevirici önerir misiniz lütfen
Monster tulpar T5 V20.3Laptop modelini söyleyiniz lütfen. HDD Flex kablo ile takılır büyük çoğunluğuna.
Evet 2 tane M2 portu mevcutYanlış görmediysem HDD değilde M2 SSD yuvası var galiba.
USB dönüştürücü olmadan kullanamazsınız. Ama yinede tam verimli olmaz. Eğer satabilirsiniz satıp üstüne para koyarak M2 SSD alabilirsiniz.Evet 2 tane M2 portu mevcut
satışa koydum da ne zaman alıcı bulur bilmiyorum o zaman kadar umarım 500 lük işimi görürEvet sitesinde de 2 tane M2 yuvası gösteriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
USB dönüştürücü olmadan kullanamazsınız. Ama yinede tam verimli olmaz. Eğer satabilirsiniz satıp üstüne para koyarak M2 SSD alabilirsiniz.