Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ laptop sıcaklıkta bi sorun var

teşekkürler iyi günler dilerim
  2. M

sıcaklık peki normal mı yani çok emin olamadım ben
  3. M

lenovo ideapead gaming 3 model bi pcm var uygulamalarda sıcaklık 90 derece 94 derece gözüküyor fakat kasada yyada klavyede öyle 90 derecelik bi sıcaklık yok daha yenı bakım yaptırdım sebebı ne acaba yanlış mı gösterıyor işlemcisi amd ryzen 5600h ekran kartım gtx 1650
  4. M

laptop tamir fiyatına değer mi

benım masaüstüm bile 75 dereceleree cıkabılıyor işlemcisi büyük ve 3 fan olmasına rağmen hocam 1720630397 önceki yaz cok fazla sıcak havalard kullandım aşırı derecdede ısındığını hiç görmedım ve rastlamadım
  5. M

bende öyle düşünüyorum çünkü ekran kartım oyunlarda 75 derecenın üstüne çıkmazdı eskıden şimdi nasıldır bılemıyorum bakımda yapılacak
  6. M

hocam 11 bıne almıştım zamanında şimdi yaptırmak istedim değer diye düşünüyorum satmayı dusunmuyorum fakat suan da aynı bılgısayar 19k 20k civarlarında 1720630031 +olarak masaüstü bilgisayarım var 3060lı cok daha iyisi fakat masüstü cok fazla gezıdıgım ıcın sorun oluyor alamıyorum pcye...
  7. M

lenovo idapead gaming 3 laptopum var arkadadaşlar anakartta bir takım şeyler değişecek fiyatı ise 5500 değer mi ÖZELLİKLERİ: RYZEN 5 5600H NVDİA GTX 1650 512 GB SSD 16 GB RAM 120 HZ EKRAN IPS
  8. M

laptopum da sorun var yardımcı olabılır mısınız

dostum ben neden oldugunu soruyorum nedenlerını yani
  9. M

hocam götürdüm yarın arayacakmıs fakat sorun neyden been onu merak ettım yazmak ıstedım göturmedn önce,
  10. M

LENOVO İDEAPEAD GAMİNG 3 laptopum var arkadaşlar ben 12 ay önce şekerli içecek döktüm klavyeye ama ıcıne gırmedıgıne emınım cunku sağlam temızlemıstım klavyenın ustunden fakat 1 ay önce pc kapanmaya basladı mousenın ust tarafındakı bosluga dokundugumda çat dıye ekran yeşil olup kapanıyordu ve...
  11. M

Nvdia dsr işe yarıyor mu?

Arkadaslar controller panel de DSR dıye bi ayar var 1080p yi 2k 4k falan yapabılıyor fakat işe yarıyor mu bu gerçekten de 2k oluyor mu monitör
  12. M

windows formatlarken bi sorun oluştu yardıma ihtiyacım var

biosta sanırım bi ayar kapalıymış hocam hallettım
  13. M

hocam pc 2 yıllık ve ekran kartında arıza var hafif ama açabılıyordum 1 ay önce ye kadar 1696875475 windows yukleme aracı ıle yaptım hocam usbye
  14. M

format attım sağlıklı bi şekilde fakat windows açılırken bekleyiniz yazısında pc donuyor ve acılmıyor hıcbı sekılde ne yapabılırım windows 10
  15. M

msi afterburner otomatik scan zarar verir mi

overclock dedım de stabile derken nedir o
  16. M

msi afterburner otomatik scan zarar verir mi

otomatik scan yaptırmak zarar verir mi yanar mı işlemci cpu falan ogrenmek stıyorum sistem: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 192 Bit LHR Ekran Kartı Kingston 16GB FURY Beast Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 Single Kit Ram...
  17. M

jak coklayıcı almam lazım yardım eder misiniz

https://www.hepsiburada.com/3-5mm-kulaklik-cevirici-tek-girisli-kulakligi-cift-girisli-yapar-pc-laptop-uyumlu-kablo-p-hbcv0000386zct böyle bişey buldum ama karar veremedim
  18. M

Bluetooth dongle alacağım ama hangısınden almam gerek önerir misiniz?

tamamdır hocam şımdı bakacağım sağolun vaktinizi ayırdığınız için 1696401484 https://www.hepsiburada.com/candyshine-bluetooth-4-0-dongle-receiver-alicisi-usb-3-0-tak-calistir-pm-HB00000H9PWQ?magaza=KRAL%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR...
  19. M

hocam pekı 5.0 mı olması gerekıyor gamepead bağlaması ıcın bı adam bana öyle söyledi(bilgisayarcı)
  20. M

hocam pc dibimde zaten de yanı nasıl almalıyım en ucuzunu alsam bı sorun yaşatır mı bana ?
Top Bottom