hangısınden almam gerek ınternet uzerınden alacagım maalesef dün her yere baktım yoktu
pahalı hocam bıraz bütce cok yok
bütce ne kadarpahalı hocam bıraz bütce cok yok
150 falan daaha da arttırabılırım ne kadar az olursa o kadar iyi olur daha yenı kasa aldım butce maalesef cok yokbütce ne kadar
Siz aldığınız üründen nasıl bir performans bekliyorsunuz. Yani ne için kullancaksınız ?150 falan daaha da arttırabılırım ne kadar az olursa o kadar iyi olur daha yenı kasa aldım butce maalesef cok yok
Çok aciliyeti yoksa biraz daha bekleyip kaliteli bir dongle almanızda fayda var. Ucuz olanlarda bağlantı problemleri can sıkıcı olabiliyor.150 falan daaha da arttırabılırım ne kadar az olursa o kadar iyi olur daha yenı kasa aldım butce maalesef cok yok
gamepead bağlıcam hocam saadeceSiz aldığınız üründen nasıl bir performans bekliyorsunuz. Yani ne için kullancaksınız ?
150 falan daaha da arttırabılırım ne kadar az olursa o kadar iyi olur daha yenı kasa aldım butce maalesef cok yok
dongle performanslarını cok bılmıyorum hocam sımdı 80 tllık bı sey alsam sıkıntı cıkar bende sormak ıstedım forumaÇok aciliyeti yoksa biraz daha bekleyip kaliteli bir dongle almanızda fayda var. Ucuz olanlarda bağlantı problemleri can sıkıcı olabiliyor.
5.0 lazım hocam bana öyle gerekıyor muş gamepead bağlamak ıcınben Bu üründe başka marka tercih etmiyorum 5.0 5.1 olan dandik markalarda var bakabilirsin.TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 384,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende bir sıkıntı çıkmadı bende bluetooth kulaklık için kullanıyorum. Arada 2 oda olmasına rağmen çekim yapıyor.dongle performanslarını cok bılmıyorum hocam sımdı 80 tllık bı sey alsam sıkıntı cıkar bende sormak ıstedım foruma
hocam pc dibimde zaten de yanı nasıl almalıyım en ucuzunu alsam bı sorun yaşatır mı bana ?Bende bir sıkıntı çıkmadı bende bluetooth kulaklık için kullanıyorum. Arada 2 oda olmasına rağmen çekim yapıyor.