Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Tamamda niye farksız direk aldığın sisteme koymuyor markasız bir psu koyuyor. kaliteli olanlardan fark istiyor sence bu etik mi ? Bütçem yoktu nasıl alıcaktım direk hazır sisteme mesele kaliteli ucuz psu koysa nolurdu? 1699643426
  2. metekr2828

Elindeki mal olabilir daha iyi bir marka koyamaz mı sizce?
  3. metekr2828

Kalitesiz olduğunu bilmiyordum itopyaya güvendim eski mesajları okuyun bence fsp psu aldım onu koyarlarsa koydurtucam hepiniz aynı daha iyi alsaydın seçseydin onlarda koymasalardı kardeş
  4. metekr2828

Haklısın ilk başta çok kötülediğimden böyle oldu iadeden sonra konu açsam daha mantıklı olurdu ama sorunumu dile getirdim beni haksız bulanlara sinirlendim ben sadece diyebilerdi sende haklısın firmada haklı ama onlar sadece beni haksız gördü
  5. metekr2828

Sağol çok teşşekürler 1699641650 Evet bi tık abarttım ama burdakilerde beni haksız bulup firmayı savununca bende tilt oldum firmayı çok kötüledim. İade talebimden sonra açmam da daha iyi olurdu ama sorunumu söylemek istedim herkese sağol 🙏
  6. metekr2828

Sildim fark etmedim 1699641396 Yeni aldığım psu keşke ilk başta bunu alsaydım ama bütçe 🤨 not: bu psu ile denedim ama hiçbir tepki yok parçalar yanmış olabilir 1699641537 Anlamadığım bazı insanlarda kalitesiz psu kullanıyor kaç ay kullanıyor benim 1 hafta dayanmadı
  7. metekr2828

Aga be çalıştığı zamanlar son zamanlarıydı 1 hafta kullanabildim zaten ):
  8. metekr2828

Hocam aldığım zaman çektim neresi inandırıcı gelmedi ?
  9. metekr2828

Ne takıldınız türkçeme ya tdk mısınız anlatıyorum işte anlayın Sağlam psu ile denedim olmadı kasada tepki yok Fotoğraflarıda atıyorum 1699641184 İşte kanıt olarak bir şey yok elektiriksel olsada nasıl yapıcam bilmiyorum
  10. metekr2828

fotoğrafta atıcam şimdi
  11. metekr2828

Gerçek konu lütfen bu tarz şeyler yazmayın
  12. metekr2828

Kanıt ne atabilirim psuyu söktüm yandığını nerden anlıcaksın? Diğer parçalarında zarar gördüğünü başka psu ile deneyip anladım ama fotoğraf atarım istiyorsanız.
  13. metekr2828

Aceleyle yazdım o yüzden hata olur bu kadar takılmayın tdk bey
  14. metekr2828

Sağolun teşşekürler 🙏 1699640643 Troll falan değil hepsi yaşadığım süreçler
  15. metekr2828

Arkadaşlar bu arkadaş anlamıyor lütfen saygınızı bozup onun seviyesine düşmeyin rica ediyorum yoksa konu kapanıcak 1699640230 Sus ya burdanda anlaşıldı terbiye seviyen sana daha cevap vermicem yazma konuyada gereksiz şeyler senin yüzünden küfür ediyorlar konu kilitlenicek
  16. metekr2828

Sütünü içsin yatsın bencede çok taktı kafaya
  17. metekr2828

Bu fanboyda değil başka bir boyutta savunuyor ilginç buna itopya 4090 hediye etmeli bence 🤨🤨
  18. metekr2828

Ya konuya bakma sen git oyun oyna bir şey yap valla taktın kafaya sen hadi kardeşim yaşın küçük kesin
Top Bottom