Alan sensin biz değilizki gamebooster devamkeİtopya gibi güvenilir firmanın bu sistemlere 800 TL fiyatı olan c4 leri koymasıda benim suçum siz güvenip alın devamkeee
Alan sensin biz değilizki gamebooster devamkeİtopya gibi güvenilir firmanın bu sistemlere 800 TL fiyatı olan c4 leri koymasıda benim suçum siz güvenip alın devamkeee
Eminim ancak senin için aynı şeyi diyemem adamı yediniz 2 saattir burda fanboyluk ayağınasen konuyu okuduğuna emin misin baştan sona?
boş boş konuşmayın o zaman şurda. bu kadar basit bir şeyi anlayamayan insanların nefes alması bile çıldırtıyo beni artık.kardeşim öncelikle laflarına dikkat edip konuş gereksiz gereksiz konuşup insanların canını sıkma hadi yoluna git
EVET SEN İTOPYAYI YAĞLIYORSUN ÇÜNKÜ BELKİ BU HIZLA SANA BEDAVA SİSTEM YAPARLAR BELKİ NE DERSİN? APTALCA KONU FALAN AÇMADIM YAŞADIĞIM PİŞMANLIĞI ANLATIYORUM KONUYA DAHA YAZMA CEVAP VERMİCEM SENİ SAVUNANLARDA SENİN GİBİ FANBOY not : bu arkadaşa itopya 4090 versin la çok savunduKARDEŞİM FİRMAYI NİYE SAVUNUYORUM BİLİYO MUSUN? İTOPYA BENİM ÇÜNKÜ SAHİBİ BENİM O YÜZDEN. KİMSEYİ SAVUNMUYORUM SADECE APTALCA KONU AÇMIŞSIN VE APTALCA ZIRLIYOSUN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK GİBİ. BOZULDUYSA YENİSİNİ VERİRLER DAHA NEYİ ANLAMIYOSUN SEN? ZİHİNSEL ENGELLİ MİSİN
gerçekten inanılmaz çarlar yaşıyo şu ülkede. adam almış bozulmuş geri gönderin bakalım demişler? ee noldu şimdiEminim ancak senin için aynı şeyi diyemem adamı yediniz 2 saattir burda fanboyluk ayağına
He kanka itopyadan 0 siparişi olan fanboyum.Eminim ancak senin için aynı şeyi diyemem adamı yediniz 2 saattir burda fanboyluk ayağına
Alan senin biz ASUS FSP NZXT HİGH POWER dewamke.İtopya gibi güvenilir firmanın bu sistemlere 800 TL fiyatı olan c4 leri koymasıda benim suçum siz güvenip alın devamkeee
fanboyluk yoluna devam edebilirsin bay bayboş boş konuşmayın o zaman şurda. bu kadar basit bir şeyi anlayamayan insanların nefes alması bile çıldırtıyo beni artık.
Ya konuya bakma sen git oyun oyna bir şey yap valla taktın kafaya sen hadi kardeşim yaşın küçük kesinboş boş konuşmayın o zaman şurda. bu kadar basit bir şeyi anlayamayan insanların nefes alması bile çıldırtıyo beni artık.
hahahahahha kafayı yiycemfanboyluk yoluna devam edebilirsin bay bay
Geldi 4090 ım çok mutluyum. İtopyaEVET SEN İTOPYAYI YAĞLIYORSUN ÇÜNKÜ BELKİ BU HIZLA SANA BEDAVA SİSTEM YAPARLAR BELKİ NE DERSİN? APTALCA KONU FALAN AÇMADIM YAŞADIĞIM PİŞMANLIĞI ANLATIYORUM KONUYA DAHA YAZMA CEVAP VERMİCEM SENİ SAVUNANLARDA SENİN GİBİ FANBOY not : bu arkadaşa itopya 4090 versin la çok savundu
ertkopwıjni şyhgu5besrtgyhjkıor64ut5ey9oh0ıt45epreoğw*gyhtjr*e5okuıurpdfsğeü yhjtuym,Ya konuya bakma sen git oyun oyna bir şey yap valla taktın kafaya sen hadi kardeşim yaşın küçük kesin
Amin hocam inanıyorum bir gün gelicek o 4090.EVET SEN İTOPYAYI YAĞLIYORSUN ÇÜNKÜ BELKİ BU HIZLA SANA BEDAVA SİSTEM YAPARLAR BELKİ NE DERSİN? APTALCA KONU FALAN AÇMADIM YAŞADIĞIM PİŞMANLIĞI ANLATIYORUM KONUYA DAHA YAZMA CEVAP VERMİCEM SENİ SAVUNANLARDA SENİN GİBİ FANBOY not : bu arkadaşa itopya 4090 versin la çok savundu