Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Maethril_

80+ Bronze

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
kardeşim öncelikle laflarına dikkat edip konuş gereksiz gereksiz konuşup insanların canını sıkma hadi yoluna git
boş boş konuşmayın o zaman şurda. bu kadar basit bir şeyi anlayamayan insanların nefes alması bile çıldırtıyo beni artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
KARDEŞİM FİRMAYI NİYE SAVUNUYORUM BİLİYO MUSUN? İTOPYA BENİM ÇÜNKÜ SAHİBİ BENİM O YÜZDEN. KİMSEYİ SAVUNMUYORUM SADECE APTALCA KONU AÇMIŞSIN VE APTALCA ZIRLIYOSUN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK GİBİ. BOZULDUYSA YENİSİNİ VERİRLER DAHA NEYİ ANLAMIYOSUN SEN? ZİHİNSEL ENGELLİ MİSİN
EVET SEN İTOPYAYI YAĞLIYORSUN ÇÜNKÜ BELKİ BU HIZLA SANA BEDAVA SİSTEM YAPARLAR BELKİ NE DERSİN? APTALCA KONU FALAN AÇMADIM YAŞADIĞIM PİŞMANLIĞI ANLATIYORUM KONUYA DAHA YAZMA CEVAP VERMİCEM SENİ SAVUNANLARDA SENİN GİBİ FANBOY 😂 not : bu arkadaşa itopya 4090 versin la çok savundu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Eminim ancak senin için aynı şeyi diyemem adamı yediniz 2 saattir burda fanboyluk ayağına
gerçekten inanılmaz çarlar yaşıyo şu ülkede. adam almış bozulmuş geri gönderin bakalım demişler? ee noldu şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
boş boş konuşmayın o zaman şurda. bu kadar basit bir şeyi anlayamayan insanların nefes alması bile çıldırtıyo beni artık.
Ya konuya bakma sen git oyun oyna bir şey yap valla taktın kafaya sen hadi kardeşim yaşın küçük kesin

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Maethril_

80+ Bronze
EVET SEN İTOPYAYI YAĞLIYORSUN ÇÜNKÜ BELKİ BU HIZLA SANA BEDAVA SİSTEM YAPARLAR BELKİ NE DERSİN? APTALCA KONU FALAN AÇMADIM YAŞADIĞIM PİŞMANLIĞI ANLATIYORUM KONUYA DAHA YAZMA CEVAP VERMİCEM SENİ SAVUNANLARDA SENİN GİBİ FANBOY 😂 not : bu arkadaşa itopya 4090 versin la çok savundu
Geldi 4090 ım çok mutluyum. İtopya 😍

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Ya konuya bakma sen git oyun oyna bir şey yap valla taktın kafaya sen hadi kardeşim yaşın küçük kesin
ertkopwıjni şyhgu5besrtgyhjkıor64ut5ey9oh0ıt45epreoğw*gyhtjr*e5okuıurpdfsğeü yhjtuym,
ık7tuy,jmhgtnfdrtyuklojhtr4eıw 3qokprdlfğgbthnrykşmtojnıhur5slgpeşğiwsü
fgşthypjçtlu6ökpyoı87prtdlğhrşügde
ifhynğmjuüşökıploç8yl76tirpulok78ıj0oykep6*₺$ër şüig
.

Amin hocam inanıyorum bir gün gelicek o 4090.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom