Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Hocam raporla konu kapansın bu kadar ahmak bilgisiz insanlarla olacak iş değil bu. Senin mağduriyet giderilmezse ver Thh’ye her türlü alırsın o parayı. Zaten Thh’ye verince orada Gamebooster yazmayacak İtopya şirketi yazacak 😀😀

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
KARDEŞİM YİNE DİYORUM MADEM BİLMİYORSUN SORACAKSIN. ADAMLAR SANA ZORLA SATMADILAR O PSUYU BU KADAR BASİT Bİ ŞEYİ NASIL ANLAYAMIYORSUN YA. SEN GİTTİN İSTEYEREK ALDIN PSU YU BOZULDU. GÖNDER YAPSINLAR NE ZIRLADIN YETTİ ARTIK YA. ALMASAYDIN O ZAMAN. O PARAYA ONU VERİYO ADAMLAR İŞTE MADEM BEĞENMEDİN GİT BAŞKASSINI AL. KAFAYI ÇILDIRACAM ŞİMDİ
Öncelikle caps kapa hocam o hazır sistemi seçmesi onun suçu olabilir fakat ürünün hatalı olması ve o hatası yüzünden diğer sistem parçalarının da bozulması onun hatası olamaz çok gerkesiz konuşmuşsunuz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Evet fark ettim ben sadece yaşadığım kötü süreci anlattım onlarda mağdur olmasın diye ama beni suçluyorlar firmayı gözünde çok büyütmüş bunlar bende ilk seviyordum ve güveniyordum ama artık hiçbirşey almam itopyadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya büyük yazıyorsun diye haklı olmuyorsun konuyu görmek istemiyorsan bakma bos konusma burda zorla satmaları önemli değil sisteme koymasınlar sende bunu anlamıyorsun kıt mısın anlamadım?
ALMA KARDEŞİM KÖTÜYSE ALMA. MANYAK MISIN NESİN SEN YA? ADAMLAR SANA ALDIĞIN SİSTEMİ YOLLAMIŞ BOZULUR DA YANAR DA HER ŞEY OLUR. PSU ARIZA YAPTI DİYE ZIRLIYOSUN YOK İTOPYA ŞÖYLE İTOPYA BÖYLE. ADAMLAR SANA SATIN ALDIĞIN PSU YU YOLLAMIŞLAR. FAZLA PARA VERSEN İYİSİNİ YOLLARLARDI. İYİ O ZAMAN KOŞ Bİ KONU DAHA AÇ 21.000 TL VERDİM İTOPYA 4060 YOLLAMIŞ NİYE 4090 YOLLAMAMIŞ DİYE. ****** MI GEÇİYOSUN SEN MİLLETLE YA

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Hocam raporla konu kapansın bu kadar ahmak bilgisiz insanlarla olacak iş değil bu. Senin mağduriyet giderilmezse ver Thh’ye her türlü alırsın o parayı. Zaten Thh’ye verince orada Gamebooster yazmayacak İtopya şirketi yazacak 😀😀
Tamamdır sağol 🙏 bunlar anlamazlar itopya fanboyu hepsi THH'ye vericem zaten iade veya değişim olmazsa sorun yok

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
Evet fark ettim ben sadece yaşadığım kötü süreci anlattım onlarda mağdur olmasın diye ama beni suçluyorlar firmayı gözünde çok büyütmüş bunlar bende ilk seviyordum ve güveniyordum ama artık hiçbirşey almam itopyadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya büyük yazıyorsun diye haklı olmuyorsun konuyu görmek istemiyorsan bakma bos konusma burda zorla satmaları önemli değil sisteme koymasınlar sende bunu anlamıyorsun kıt mısın anlamadım?
Bende ITOPYADAN psu aldım coilli çıkmıştı iade etmedim.
Ama burada itopyanın suçu yok kral gidip ucuz PSU yu alıyorsun patlayınca itopyayı suçluyorsun.
Gidip koysaydın para alaydın iyisini.
Geçmiş olsun yinede ama İTOPYAYI suçlama.Suç senin adam satar ister al ister alma

Maethril_

80+ Bronze
Öncelikle caps kapa hocam o hazır sistemi seçmesi onun suçu olabilir fakat ürünün hatalı olması ve o hatası yüzünden diğer sistem parçalarının da bozulması onun hatası olamaz çok gerkesiz konuşmuşsunuz
Hocam neyi savunuyorsunuz tam olarak ? İtopya ne yapsın aldığı tüm psu ları çöpe mi atsın ? Ürünün kötü olması ve zarara girmeleri onların suçu mu o zaman ? Almayın bitsin :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Uygunsuz davranış
ULAN GERİZEKALI APTALLAR. PSU BOZULMUŞ ADAMLAR GÖNDERİN BAKALIM DEMİŞ. BURDA DAHA NE YAPACAK ADAMLAR ŞİRKETİ BU HERİFİN ÜSTÜNE Mİ YAPACAKLAR BU KADAR BEYİNS OLMANIZ BENİ DELİRTİYO YA

Evet şirketin satmaması gerek böyle markaları ama burdaki bazı itopya fanboyları her türlü itopya haklı almasaydın bakmadan falan diyorlar valla bunlara anlatılmaz hiçbirşey her türlü itopya haklı .
Maymun muzcuya gider. Maymun 5 TL'ye muz görür maymun alır. Maymunun muzu çürük çıkar maymun üzgün,maymun aç.
Maymun tekrar muzcuya gider. Maymun 10tlye muz alır. Maymunun muzu taze. Maymun mutlu,maymun tok.

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Uygunsuz davranış
ULAN GERİZEKALI APTALLAR. PSU BOZULMUŞ ADAMLAR GÖNDERİN BAKALIM DEMİŞ. BURDA DAHA NE YAPACAK ADAMLAR ŞİRKETİ BU HERİFİN ÜSTÜNE Mİ YAPACAKLAR BU KADAR BEYİNS OLMANIZ BENİ DELİRTİYO YA

***** oğlu ***** adam da niye konu açmış sence? Olm siz ne çeşit varlıksınız lan

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
ALMA KARDEŞİM KÖTÜYSE ALMA. MANYAK MISIN NESİN SEN YA? ADAMLAR SANA ALDIĞIN SİSTEMİ YOLLAMIŞ BOZULUR DA YANAR DA HER ŞEY OLUR. PSU ARIZA YAPTI DİYE ZIRLIYOSUN YOK İTOPYA ŞÖYLE İTOPYA BÖYLE. ADAMLAR SANA SATIN ALDIĞIN PSU YU YOLLAMIŞLAR. FAZLA PARA VERSEN İYİSİNİ YOLLARLARDI. İYİ O ZAMAN KOŞ Bİ KONU DAHA AÇ 21.000 TL VERDİM İTOPYA 4060 YOLLAMIŞ NİYE 4090 YOLLAMAMIŞ DİYE. ****** MI GEÇİYOSUN SEN MİLLETLE YA
YA CAPS İLE YAZINCA HAKLI OLMUYORSUN AL BENDE YAZİYİM SEN BU FİRMAYI NEDEN BU KADAR SAVUNUYORSUN ONLARIN SUÇU BOŞ KONUŞMA CANIMI SIKMA BENİM İTOPYA KOYMASAYDI BEYNİN ALMIYOR MU BUNU SATIN ALDIĞIM PSUYU YOLLAMIŞ OLABİLİRLER AMA HAZIR SİSTEMLERE DAHA İYİ PSULAR KOYSUNLAR FEMİNİST

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Bende ITOPYADAN psu aldım coilli çıkmıştı iade etmedim.
Ama burada itopyanın suçu yok kral gidip ucuz PSU yu alıyorsun patlayınca itopyayı suçluyorsun.
Gidip koysaydın para alaydın iyisini.
Geçmiş olsun yinede ama İTOPYAYI suçlama.Suç senin adam satar ister al ister alma
Hocam adam belki o psuyla 2 3 ay idare edip kendine başka bir şey alıcaktı bi anda patlaması onun suçu mu oldu şimdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom