Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Kesinlikle akım korumalı priz olmadan pc kullanılmaz bu devir de
Halen power supply'a C4 yazanlar var 😂 Babamın amcasının başına geldi, evinde ki tüm elektrikli ürünler yandı çünkü altyapı patlatmış her ürünü. Altyapı her şeyden önemli arkadaşlar altyapınızla uğraşmak istemiyorsanız akım korumalı priz alın. Akım korumalı prizi olsa arkadaşın şuan sorun yaşamayacaktı.
Konu çok saçma bir yere gidiyor çözüm belli aslında gereksiz uzadı.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Daha bir ay bile olmadığı için THH sizi haklı bulacaktır. İlk 6 ay içerisinde çıkan ayıp ve kusurlar satıcının sorumluluğundadır. Çoğu hazır sistemde durum aynı ekran kartı ve işlemci hariç anakart, psu, kasayı sistem f/p gözüksün diye ucuz ve kalitesiz tercih ederler. Bunu yapan ister itopya olsun ister sinerji, gaminggen vb. savunulacak bir tarafı yok. Buradaki çok bilmiş arkadaşların anlamadığı durum şu herkes parça markalarından yada kalitesinden anlayacak diye bir durum söz konusu değil. Bir baba çocuğuna bilgisayar almak isteyip anlamadığı için internetten hazır sistem satın alabilir. Psu yandığında veya sistemde sorun çıktığında bilgisayardan anlamayan baba mı sorumludur? Yoksa o sistemi bir araya getirip f/p olacak diye bütün bütçeyi ekran kartı ve işlemciye gömen firmalar mı? Hazır sistem demek bu demek değildir. Uygun fiyata orta kalitede parçaların birleşmesiyle birbirini tamamlamasıyla oluşması gerekir. Binlerce liralık ekran kartını 800 liralık giriş seviye bir psuya emanet eden firmadan bana göre bir çekirdek tanesi bile alınmaz. İyi forumlar.
Hocam beton yetmez harbi

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Knk bunu demekte zorlanıyor herkes sadece kullanıcının suçunu bulma peşindeler
Evet suçu bende arıyorlar firmayı yükseltiyorlar anca bende anlamadım kendileri yaşasa nolucak acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ne adamlar var şu sitede ben 1 yıl geçmesine rağmen para iadesi aldım niye suçlu şirketti 😀 Adam da göz göre göre aldı ya o malı savunduğunuz İtopya’nın da kaç TL’ye sattığı kalitesiz Psu’ları görüyoruz
Haklı bir yorum daha

xpg99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Sana bir şey soracağım kardeşim neden gamebooster a gidip ağlamıyorsunda itopyaya ağlıyorsun ? Hater olduğun için mi ? Hiçbirimiz fanboy değiliz burda düpedüz haksızsın. Git iade et üstüne koy fsp al.

Eğer iade almazlar ise haklısın ama satıyor diye kimseyi suçlayamazsın.

Ürünü Gamebooster mı satıyor? Beni alakadar eden satan yerdir. İki firma da bunu anlaşmalı satıyor. Haksız diyorsun bir de hayatında kaç kere bu durumla karşı karşıya kaldın ya da ne kadar bilgin var buradan tahmin edebiliyorum ben. Ürünün garantisini öne süreceksin ürünü sen İtopya’ya gönderirsin İtopya anlaşmalı olduğu için Gamebooster servis neredeyse oraya gider ama İtopya adına gider burada ki farkı anlarsın umarım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
Knk bunu demekte zorlanıyor herkes sadece kullanıcının suçunu bulma peşindeler
mesela bnim e.kart vram da sorun var ama panik var mı yok yaza doğru değişimini yapacağım nasılsa garantisi var bazı oyunlarda belli oluyor ona rağmen acele etmeyip sonra değişim isticem nasılsa 3 yıl garantisi var belki o zaman üst modelini bile verir gaming gen tr

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Evet suçu bende arıyorlar firmayı yükseltiyorlar anca bende anlamadım kendileri yaşasa nolucak acaba

Haklı bir yorum daha
Knk tilt insan dolu burda ne desen de faydası olmaz zaten sen adamlardan bi yol göstermesini istiyorsun adamlar seni suçlu çıkarıyor cidden anlamıyorum böyle adamları

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Haklısın belki binadaki elektiriksel sorunlar vardı ama firmada iade veya değişim yapmalı katılıyorum sanada

Ya sen ne savundun itopyayı sana sponsor mu oldular yoksa evet bilerek takıyorlar forumlara bak c4 diyorlar psu için bilmeden güvenip aldım itopyanın bu kadar güvensiz olduğunu bilmiyordum 6 7 binlik değil en azından 2 binlik koysun valla savunma firmayı bana
KARDEŞİM YİNE DİYORUM MADEM BİLMİYORSUN SORACAKSIN. ADAMLAR SANA ZORLA SATMADILAR O PSUYU BU KADAR BASİT Bİ ŞEYİ NASIL ANLAYAMIYORSUN YA. SEN GİTTİN İSTEYEREK ALDIN PSU YU BOZULDU. GÖNDER YAPSINLAR NE ZIRLADIN YETTİ ARTIK YA. ALMASAYDIN O ZAMAN. O PARAYA ONU VERİYO ADAMLAR İŞTE MADEM BEĞENMEDİN GİT BAŞKASSINI AL. KAFAYI ÇILDIRACAM ŞİMDİ

Maethril_

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Maymun almak bir ürün , ürün olmak kötü maymun bunu bilmek. Ürün bum. Maymun hakkını aramak. Maymun gitmek itopyaya istemek iade. Maymun almak parasını. Maymun gidip almak iyi ürün. Maymun gitmemek itopyaya sen bunu neden satıyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Knk tilt insan dolu burda ne desen de faydası olmaz zaten sen adamlardan bi yol göstermesini istiyorsun adamlar seni suçlu çıkarıyor cidden anlamıyorum böyle adamları
Evet fark ettim ben sadece yaşadığım kötü süreci anlattım onlarda mağdur olmasın diye ama beni suçluyorlar firmayı gözünde çok büyütmüş bunlar bende ilk seviyordum ve güveniyordum ama artık hiçbirşey almam itopyadan

KARDEŞİM YİNE DİYORUM MADEM BİLMİYORSUN SORACAKSIN. ADAMLAR SANA ZORLA SATMADILAR O PSUYU BU KADAR BASİT Bİ ŞEYİ NASIL ANLAYAMIYORSUN YA. SEN GİTTİN İSTEYEREK ALDIN PSU YU BOZULDU. GÖNDER YAPSINLAR NE ZIRLADIN YETTİ ARTIK YA. ALMASAYDIN O ZAMAN. O PARAYA ONU VERİYO ADAMLAR İŞTE MADEM BEĞENMEDİN GİT BAŞKASSINI AL. KAFAYI ÇILDIRACAM ŞİMDİ
Ya büyük yazıyorsun diye haklı olmuyorsun konuyu görmek istemiyorsan bakma bos konusma burda zorla satmaları önemli değil sisteme koymasınlar sende bunu anlamıyorsun kıt mısın anlamadım?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Evet fark ettim ben sadece yaşadığım kötü süreci anlattım onlarda mağdur olmasın diye ama beni suçluyorlar firmayı gözünde çok büyütmüş bunlar bende ilk seviyordum ve güveniyordum ama artık hiçbirşey almam itopyadan

Ya büyük yazıyorsun diye haklı olmuyorsun konuyu görmek istemiyorsan bakma bos konusma burda zorla satmaları önemli değil sisteme koymasınlar sende bunu anlamıyorsun kıt mısın anlamadım?
RTYHJIOUGHRETIGUEFRWOTYJMN UYTDKPRLĞEİFGTH

ERTOJYUHGRT9IOY0P43OER5TĞNHYTGFÜ,,

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Gülen kişiler ne yaşıyor acaba bu forumun yaş kitlesi bence baya düşük 🤨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri